![]() |
Battle || C180 vs. Geox` - Oltcit
3 Attachment(s)
1. Original;
2. C180; 3. Geox`. |
Re: Battle || C180 vs. Geox` - Oltcit
Vot C180 ;)
Ms Gabi:-P |
vot geox
|
Felicitări pentru fair-play !
Vot C180. |
vot c180
|
vot c180
|
Vot Geox' :-)
|
180 .......
|
Am votat c180.. dar incep sa am niste dubii in legatura cu lucrarea ta. Am impresia ca tu ai luat o caroserie de golf.. corrado sau ce o fi, si ai copiat-o in totalitate, lasand numai partea cu geamurile/ interiorul de la acel oltcit. Linia masinii nu mai e deloc cea de oltict, capota sigur e copiata toata, odata cu bara fata, aripa fata la fel, evazarile cea din fata sunt sigur ca e copiata si ea odata cu aripa, iar cea din spate cred ca e la fel. Usa si-a pierdut linia initiala, deci si aceea e copiata in totalitate, iar spatele se vede pe unde ai taiat "sablonul". desi arata destul de ok, acela nu mai e oltcit... numai interiorul si geamurile au ramas de pe el... si eu zic ca nu e ok sa iei o masina intreaga si sa o lipesti intr-o poza eventual daca o luai pe bucati.. dar tu ai copiat tot si ai lipit acolo.
Geox ce naiba ai avut in cap cand ai facut reflexiile alea? Toata masina ta e sf.. si jentile, desi frumoase, ceva nu se imbina la ele... zici ca le-ai luat din desene animate.. si reflexiile.. tie iti plac? sa nu mai vorbim de reflexiile din geamuri.. zici ca ti-ai lipit poze in loc de folie... Sunt sigur ca daca ar fi aratat numai putin mai real masina pe a ta as fi votat-o.. sa fi observat inainte sa votez cum a realizat c180 masina cred ca m-as fi abtinut. |
1 Attachment(s)
eu cred ca am mai pus odata donoru de la masina ...si s-a vazut cata munca a intrat in ea dar ok il mai pun odata sa te lamuresti (ca un sfat : inainte sa acuzi fi sigur de ceea ce spui si apoi continuati ideea )nu ai nimerit-o nici cu golfu nici cu sciroco ci e un bora care e in 4 usi nu in 2 ca oltcitu plus ca e si altfel la aripa la tot ...multumit :)
|
RA_2fast4u:Stiu ca e naspa da ..asta e
ps:NU incepeti iar!Votati si atat! |
vot C180,arata mai bine cu toate k a copiat caroseria de pe bora,a avut mult de munca la ea.
geox..nu imi place deloc..reflexile alea is f naspa. pace;) |
vot c180
|
vot c180
|
geox...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning