Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Madalyn Boss (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103996-machete-lucru-madalyn-boss.html)

Madalyn Boss 11-01-09 20:57

Machete in lucru - Madalyn Boss

10 Attachment(s)
Am sa incep si eu sa va prezint un al doilea R12 pe care l-am achizitionat acum cateva zile pentru a-i aduce niste modificari deoarece nu m-am indurat sa umblu la cel pe care il aveam deja ...
O sa pun poze pentru inceput sa il vedeti asa cum era cand l-am luat (probabil il stiti de la fostul proprietar)
Cand l-am luat avea urmatoarele modificari precum se vede si in poze :
-interior mochetat
-scaune tapitate
-tapiterii usi si bord revopsite
-suspensii

eddycdk 12-01-09 06:57

Re: Machete in lucru - Madalyn Boss

Quote:

Originally Posted by Madalyn Boss (Post 1973948)
Am sa incep si eu sa va prezint un al doilea R12 pe care l-am achizitionat acum cateva zile pentru a-i aduce niste modificari deoarece nu m-am indurat sa umblu la cel pe care il aveam deja ...
O sa pun poze pentru inceput sa il vedeti asa cum era cand l-am luat (probabil il stiti de la fostul proprietar)
Cand l-am luat avea urmatoarele modificari precum se vede si in poze :
-interior mochetat
-scaune tapitate
-tapiterii usi si bord revopsite
-suspensii

interesanta masina ai ales pt proiect...si eu cred ca am sa achizitionez unul in curand
sunt curios, ce vrei sa-i faci?

Madalyn Boss 12-01-09 08:30

pai nu mare lucru, din lipsa timpului ... dar o sa ii aduc mici schimbari, jante, interior etc ...

Madalyn Boss 12-01-09 19:42

10 Attachment(s)
Macheta se afla cam in aceasta stare momentan ... nu mai am timp si de revopsit si o voi lasa asa ... ii voi schimba culoarea cu alta ocazie, oricum aveam altceva in cap sa ii fac dar lipsa timpului isi spune cuvantul ...

eddycdk 13-01-09 06:28

Quote:

Originally Posted by Madalyn Boss (Post 1976386)
Macheta se afla cam in aceasta stare momentan ... nu mai am timp si de revopsit si o voi lasa asa ... ii voi schimba culoarea cu alta ocazie, oricum aveam altceva in cap sa ii fac dar lipsa timpului isi spune cuvantul ...

i se portivesc rotile ca si dimensiune janta, pneu foarte bine....sunt cam moderne dar dupa ce m-am obisnuit cu ele, mi se par foarte frumoase!
pe la interior as sugera imbarcarea banchetei in piele si schimbarea scaunelor fata cu unele mai sportive, imbracate in piele! ;)

Madalyn Boss 13-01-09 12:59

Macheta este deja terminata ... incerc sa fac poze astazi, am tinut cont si am schimbat scaunele fata :D, oricum eveam de gand sa fac asta ...

Madalyn Boss 13-01-09 16:56

12 Attachment(s)
Cam asa a iesit ... eu zic ca arata destul de bine ...
Modificari exterior:
-jante
-capota negru mat
-proiectoare
-priza aer plafon/capota
-parasolar negru mat
-folie geamuri fata/spate
-eliminat bari fata/spate
-toba (tips)
Modificari interior:
-bord + tapiterii usi revopsite (gri)
-volan sport
-scaune fata sport
-manete semnalizare/faruri/stergatoare inlocuite (nichel)
-interior mochetat
-ceasuri indicatoare suplimentare (stanga bord)
-DVD de bord
-instinctor (dreapta scaun)
-muzica (2 boxe spate + statie)
Probabil pe viitor va mai trece printr-un proces de modificare ...

NSL_ALEX666 13-01-09 17:24

O mica intrebare:
Ce fel de folie ai folosit la geamuri fata/spate???

Madalyn Boss 13-01-09 17:28

Folie auto ... poti pune de care doresti (inchisa/deschisa/colorata) ... o gasesti la orice magazin auto !

NSL_ALEX666 13-01-09 17:30

Multumesc!!!Bafta in continuare!!!

bmwh548 13-01-09 18:08

Nu-mi palce culoarea aleasa pentru bord, jantele mi se par prea sportive pentru un model facut acum vreo 30-40 de ani, dar per total arata foarte bine :) Felicitari ;)

alynex 13-01-09 18:37

Super frumos tuning-ul, frumos si cu bun gust:D!!
Jantele m-au lasat masca...
Cat despre bord, ar merge mult mai bine negru cu inserti de rosu, pentru contrast cu scaunele:D.
Bafta!

Edit:Si usile la fel ca bordu:D!

Madalyn Boss 13-01-09 19:19

Bordul dupa cum se vede in primele poze asa a fost de cand am cumparat-o ... intentia mea era sa revopsesc si masina dar nu e timpul necesar ... asa ca va mai trece printr-o modificare dar nu stiu cand :D Oricum imi place ce a iesit ...

bmwh548 13-01-09 19:21

In cazul asta se schimba treaba...nu ma pot lega de bord pana nu ne prezinti forma finala...mai ales ca nu stim ce culoare va fi.

Madalyn Boss 13-01-09 19:28

2 Attachment(s)
Initial eu am avut in cap ceea ce se vede in pozele de mai jos (sper sa nu se supere proprietarul ca i-am pus pozele aici, nici nu mai stiu a cui este) ... dar asta necesita si mai mult timp ... oricum de cand am vazut pozele m-am hotarat sa mai achizitionez un R12 dar pana la urma a iesit ce se vede mai sus

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning