![]() |
Euro 1 sau Euro 2 ?
Salut. Am si eu o intrebare ca stau cu emotii, mi-am luat un 318i si pe brief scrie E2. Chiar este euro 2 ? are distributie pe lant si masina e din 92. Care sunt sansele ca masina sa nu iasa euro 2 ?
Si care sunt sansele ca un 318i din 91 sa iasa NON euro ? pe brief scrie E1 . Multumesc |
Re: Euro 1 sau Euro 2 ?
parerea mea este ca va iesi non - euro ! ...ca euro 1 nu exista la noi...mai asteapta si alte raspunsuri de la altcineva .bafta ( si inca ceva ...e urs sau pisika ? )
|
pisica. ursu nu cred ca s-a facut in 92...
multumesc de raspuns si de observatie :D |
eu am urs din94:))
|
ah..oricum nu mai e valabil...non euro a ieist..multumesc. se poate inchide
|
motoarele 318 is sunt euro 1 sau euro 2? masina fiind din 1992, cu e2 pe briefuri.
|
la noi nu exista euro 1...asa au zis la rar...doar non euro sau euro 2..au zis ca euro 1 e egal cu non euro...nu stiu de ce...
si mi`au mai zis ca bmw`urile au avut euro 2 din 96 ceea ce e iarasi o vrajeala pentru ca am un prieten cu un 318i din 97 si i`a iesit non euro ! |
vai de capu meu.. vor si ei o atentie, nu v'ati prins?! io am inmatriculat urs din 91 cu euro 1!
|
Quote:
|
mie mi`au zis ca EURO 1 e egal cu Non euro la ei...si mie mi s-a parut ciudat ca nu e aceeasi taxa...e o diferenta mare..chiar foarte mare...
|
da.. o masina cu catalizator polueaza la fel ca una fara. :| merita scuipat individu! daca ii bagai 50 de euro in acte, iti zicea ca toate masinile sunt euro 1
asa m'am dus si io la unu de la rar sa il rog sa imi zica ce euro e masina mea.. s'a uitat el pe niste "tabele" acolo.. si a zis clar NON-EURO. dupa 2 zile si "mici" atentii.. am avut cartea cu euro 1 oricum.. acu nu se mai merita sa platesti taxa .. ori o bagi la bulgari.. ori te lipsesti! |
- Decat sa o bag la Bulgari ma lipsesc. . .
- Interesant ce spui tu cu tabelu euro 1...dar tot nu faci nimic..daca nu o scoate euro 2. . .probabil ca acuma pe 15 se mai rezolva ceva . . . Cel mai corect ar fi sa puna tabelu pe net si sa poti verifica dinainte de a cumpara ce Euro e sau sa se ajunga in asa fel incat toate tarile sa aiba aceeiasi parametri la Euro....adica cumperi masina din Germania Euro 2 si aici o vede Non Euro...nu inteleg de ce...si nu poti sa spui ca in 97 nu era Euro 2. Am vazut la mai multe persoane ca zic "Domne daca in carte scrie D2 D4 inseamna ca e euro 2 respectiv euro 4. E o teapa...nu are nici o legatura |
am scris tabele in ghilimele! omu s'a uitat un pic in calculator.. probabil o fii comparat cu alta masina.. habar nu am!
poftim?! taxa in cazu meu pt 1800 cmc era asa: non-euro : 1800 euro euro 1: 620 euro euro 2: 310 euro si tu zici ca n'am rezolvat nimic ca am dat cu 600 de euro mai putin?! Quote:
Quote:
|
deh, e treaba lor, om vedea dupa 15 ce ne asteapta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning