![]() |
E30 - ursul meu mik:P
5 Attachment(s)
masina mi-am adus-o de vre-o 2 sapt din germania si i-am luat si eu nr provizorii sa vdm cu taxa ce voi face:P
|
Re: E30 ursul meu mik:P
cat ai dat pe ea? ce planuri ai de viitor ? fii un pik mai detaliat ca nu asa se face un thread....
|
''sistemul'' ala cu furtune pe acolo este pt. a incalzi apa din stropitorile parbrizului ? :) .
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos ursu...niste borbeturi pe 16 si in rest nimic altceva...(parerea mea) insa trebuie bani
|
ce an e bmw ul..si ce planuri ai pt bmw?
|
Quote:
|
pai poti schimba motorul cu unu mai puternic,genti..o gramda numa gandestete..
|
ce motor are??
|
uite daca vrei un motor de 2.8 benzina 6 pistoane 184 cp intra la id OAKY_ox
|
Quote:
Moomentan omul trebuie sa inscrie masina!Incearca varianta cu recarosarea!S-ar putea sa iesi mai ieftin decat cu taxa! Bafta! |
hanneman io doar de mi-am spus parerea cum mi-ar place sa arate masina...nu stiu cu ce te deranjeaza chestia asta ... ideile mele nu conteaza ... masina tot cum vrea el si-o face ... e adevarat am doar 15 ani si multi ziceti ca noi ne credem "mari tuneri ca am jucat carbon si pro street si toate nfs-urile" insa nu e asa oricum nu o sa mai postez pt ca vad ca nu am voie sa ma dau nici cu parerea ms mult!
|
nu va mai certati mai fratilor k eu am zis parelile dvs ce rost are sa va certatii toti am fost la inceput:P si tre sa invatam:P:D va multumesk oricum
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning