![]() |
[Vand] diverse machete
7 Attachment(s)
Pe parcurs se vor adauga machete asa ca rog moderatorii sa nu modifice titlul anuntului :)
1. Fiat Punto 1:24 Bburago Italy. L-am "reparat" folosind piese de la alt Punto (se observa din poze ca parbrizul provine de la unul si geamurile spate de la altul). Defecte: lipseste un scaun, lipsesc toate rotile, parbrizul e putin zgariat (posibil sa iasa la polishat) si ar trebui revopsit. Pret 25 de lei. |
Re: [Vand] diverse machete
5 Attachment(s)
2. Fiat Punto 1:24 Bburago Italy model "carabinieri". L-am folosit pentru piese la cel gri. Defecte: parbriz si luneta crapate, puntea spate cu suportul pentru roata dreapta rupt, toate rotile lipsa, scaunele lipsa, girofarul lipsa, necesita revopsire. Pret 15 lei.
|
1. Fiat Punto 1:24 Bburago Italy - 20 de lei.
2. Fiat Punto 1:24 Bburago Italy model "carabinieri" - 10 lei. |
Sus...
|
Ambele 25 de lei (fara taxele postale).
|
M-ar interesa interiorul celui gri si motorul oricaruia. Daca esti interesat contacteaza-ma ;)
|
Avand in vedere pretul nu se dezmembreaza. Daca esti interesat contacteaza-ma ;)
|
iti ofer o macheta dodge viper rt/10 1/18 pe amandoua! ce zici?
|
12 Attachment(s)
Machetele sunt doar de vanzare (fara schimburi).
Se adauga: 3. Ferrari 456GT 1:24 Bburago Italy. Defecte: lipsa parbriz, geamurile laterale si luneta inutilizabile (multumita celui care a turnat adeziv cu galeata pe ele), 3 roti lipsa, volan lipsa, una din balamale e rupta (la o portiera), tapiseria portierelor lipsa, are nevoie de o vopsire. Am construit geamurile (ar mai avea nevoie de mici finisaje), balamaua cu probleme va fi reparata, raman celelalte probleme. Pret 20 de lei. 4. Maserati Trofeo 1:24 Maisto. Defecte: parbriz crapat, scaun sofer lipsa, bord lipsa, roti lipsa, are nevoie de o vopsire. Desi in poze apar e foarte posibil sa scot si sistemul de prindere al rotilor de pe macheta pentru ca am nevoie de el. Pret 15 lei. |
Maserati nu mai are sistemul de prindere al jantelor.
50 de lei toate 4 transport inclus. |
Sus ca ocupa locul.
|
Puntourile au ajuns la NSL_ADY666. Celelalte doua sus cu ele. Preturi usor discutabile.
|
10 roni pentru ferrari 456. ar trebuii sa aiba si 2 valize,sant ?
|
O fi avand...la 1:18. Ala e 1:24.
|
Ferrari 456GT Bburago Italy 1:25: 20 de lei transport inclus.
Maserati Trofeo Maisto 1:24: 15lei transport inclus. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning