![]() |
Probleme consum Matiz
sal ma numesc cristi si sunt din timisoara si am o mica problema cu un matiz. problema sta in felul urmator la inceput masinuta mergea sub turat adica la turatii joase si consuma cam 12% a ajuns la stadiul asta treptat asa ca intro zi mam decis sa ii curat contactele de la tot ce am vazut mufat la motor si tot aceeasi problema si aseara am dat jos doua piee (nu stiu cum se numesc da pot sa spumn unde sunt pozitionate) una deasupra celeilalte la capatul furtunului de aer adica pe galeria de admisie una cred ca e un fel de cititor pt acceleratie si e complecta din plastic le am curatat cu spray contact si dimineata le_am pus la loc. acum alta problema masina merge normal dar sa aprins becul chec si cand accelerez pleaca putin cam brusc masina e din 2003 cu 51351km daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat sau ceva va rog
|
Re: Probleme consum Matiz
cel din plastic e TPS (senzor acceleratie), si cel si cu metal e I.A.C.(senzor de aer)... IACul se curata.. ca se imbacseste, la TPS e frectie la piciorul de lemn... check-ul s-a aprins ca ai scos alea... dute la un service daewoo sa puna scaneru si sa iti stinga becurile
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning