![]() |
G MK2 - DK
9 Attachment(s)
Pai sa incepem cu inceputul :
Marca : VW Golf 2 An : 1988 Motor : 1.3 carburatie Interior : Scaunele si bancheta arata foarte bine si sunt in stare foarte buna .... la restul mai trebuie lucrat Culoare : Gri Jante : 15' cu gume 195/50 Suspensie : Sport (nu stiu ce marca este) Caroserie : nu prezinta urme de accident (2 infundaturi mici pe usha stanga + ceva pete mici de rugina p'ici p'colo) Rugina : din cate am vazut eu ...putina ............................................. Masina a fost cumparata acum 3 sau 4 zile .... Motorul merge binisor, masina se comporta bine pe asfalt Caroseria pare inchegata bine ............................................ Urmeaza : Prima si prima oara : Motor: Ulei + Filtre (benzina + ulei) + Aditiv Ulei + Solutie Curatat Carburatorul + Solutie curatat motorul + Curea distributie + Cateva reglaje (poate kiar si o segmentare pe viitor) Suspensie + Articulatie : Bucsi Pivoti si toate cele ...(cam troncane pe fata) Caroserie : rectificat putin pe unde sunt petele de rugina (temporar pana ma apuc sa o fac complet) In viitor : Nu se stie ...in orice caz o sa trag cat mai mult pe Old School (fan) Low and Slow ...nu vreau masina de fuga ... asa ca motorul ma satisface si nici nu vreau sa arunc multi bani in ea .... dar tre sa iasa ceva frumos la oki :P O sa pun poze si comm. cu ce modificari mai sufera masina ...sau ce se mai intampla pe la ea .... |
Re: G MK2 - DK
Apar si primele defecte :
- Bucsharaie + restu ce am zis mai sus - Filtrul de aer era imbibat in ulei + o carpa pusa ca filtru :)) ...le-am dat jos si masina urca mai bine in turatii + ca nu mai este atat de turata la relanti - Toba atarna putin si cam zornaie ...trebuie sa o urc pe o rampa ceva ca alt fel nu reusesc sa ma bag sub ea sa lucrez acolo - Uleiul trebuie neaparat schimbat ...parca e smoala :( - Franele nu sunt atat de eficiente pe cat as vrea ..... cred ca placutele trebuie schimbate neaparat Cam atat deocamdata .... + Am uitat sa mai specific cate una alta : - Geamuri electrice - Cutie de viteze in 4 rapoarte - Fara servo Pe langa cele mentionate mai sus la ce trebuie skimbat mai recent mai adaug : Bujii + Cred ca trebuie curatat traseul de apa si radiatorul ...hmmm |
o inscrii?,bafta cu masina draguta;)
|
Quote:
.................................................. ........................ Update : Am luat un litru de ulei sa completez pana saptamana viitoare ....era cam sub la nivel .... Ma duc sa fac curat in ea astazi pt ca este un jeg in ea ...mama mama :)) |
3 Attachment(s)
Update : Am facut putina curatenie in masina ... si am scos cam 3 kilograme de mizerii si praf si namol ...am gasit spaghete si cutii goale de suc + etc. etc. :))
|
Deci şi danezii sunt mizerabili ! :lol:
Baftă cu el, frăţior ! |
4 Attachment(s)
@ Gabi : Da sunt si tampiti :) ...sarumana...
Update : Ulei + Solutie curatat motorul (pentru inlaturarea uleiului vechi) + Solutie curatat carburatorul + Filtru ulei + Filtru benzina + Aditiv pt ulei + Apa + Antigel A mai primit un bord cu turometru + cateva reglaje la carburator + curatat delcoul si bujiile(care o sa fie schimbate mai tarziu) Am facut comanda la toate bucshele si pivoti fata + spate + amortizoare Mii de multumiri Domnului Pisoi :) care era pe mine si pe langa mine cand incercam sa mesteresc cate ceva ...mai rau ca râia :P |
clean look,....bravo domne..
te-am poopat si bafta la proiect in continuare fratzioru" cool |
Quote:
|
Quote:
|
la motor sunt pete mari de ulei pe bloc....ai grija sa nu moara motorul de tot. in rest bafta al restaurat si sa o vedem in cateva luni cu un alt aspect...spor la treaba.
ps: si sa cauti sa pui acelasi model de oglinzi ca arata haios cu 2 tipuri de oglinzi ;) |
Quote:
bafta |
asta seara a nins pe la mine ...vin cu niste poze maine ...si cu o poza surpriza pt 4Tuning ..heheheh
Update : putin umblat pe la avans ca facea figuri + am reparat vitezometru ala ca nu mergea ... |
Update : Am vopsit cu negru mat barile de pe fata si de pe spate + plasticele de pe aripiile fata ...alea de pe spate maine ....
poze o sa pun maine ...ca un topit de mine a uitat aparatu acasa .... bafta |
10 Attachment(s)
Update : am terminat cu vopsitu :)) ...ornamentele de pe usi nu le-am vopsit pentru ca o sa le dau jos si o sa le tot mut si nu vreau sa le fac varza + ca ornamentul de pe partea stanga de pe usa trebuie schimbat ...
am vopsit si stergatoarele fata+spate + plasticele acealea mici de pe manerele de la usi + sigla cu Golf (o sa dispara cand o sa ma apuc de tinichigerie) Poze .... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning