![]() |
Tico B-04-GSR SPL
9 Attachment(s)
Cam asa arata masina la ultima aparitie ... o pregatesc pentru alta...de data asta trebuie , vopsita , indrepatata ,etc ... niste idei pot unde pot gasi un body kit ? Niste jante?
|
Re: Tico B-04-GSR SPL
Care este motivul pt ca ai ales ca baza un tico? ce avantaje are pt SPL? Succes in continuare
|
Il aveam in curte... statea degeaba .. si aia a fost :D
|
Interesant proiect! Desi eu nu ma pricep f mult la audio ... se vede ca tu te pricepi f bine. Eu cred ca inainte de bodykit ar trebui sa ii rigidizezi putin suspensia pt a sustine greutatea suplimentara si sa iti faci un stoc de geamuri laterale si lunete. :P
Felicitari si mult succes in continuare! |
criminal
ce putere ai? |
Parca am mai vazut masina ta prim cateva poze de la concursuri de SPL. Cate kg cantareste tot sistemul audio? Ai umblat la suspensii inainte de a pune toata alea pe ea? Premiile alea sunt luate cu Ticozaurul?
|
Multe kilograme... 70kg are doar o baterie de tir...
Da premiile sunt luate cu tico la concursuri... Putere? cam 8000 W RMS Suspensiile sunt stock....nimic umblat.... |
scz ca iti spun dar unde ai frate tu 8000 W RMS :confused2 cat are 1 dif ? :lol:
|
Sa vedem ..iti zic doar partea de subwoofer
5000 W rms doar difuzorul de 18" (solo x) 900 W rms difuzoarele de sus kickerele.. Amplificari sunt peste ce stiu difuzoarele si crede-ma ca tin ;) |
18 Attachment(s)
Am inceput munca la masina. Prima faza insonorizare.
Insonorizarea s-a facut cu mai multe materiale: Stp M1 pt usi si o parte din podea(2mm grosime) Stp BT 2 pentru podea (2mm grosime) Stp Startplast pentru plafon (3mm grosime) spray caliber dat cateva straturi peste toata podeaua Burete de 5mm pe toata podeaua. Pasla peste toata podeaua. Poze din timpul lucrului...si inca se mai munceste la insonorizare |
2 Attachment(s)
Avand o greutate mare pe masina trebuie umblat la suspensie... intre timp pana se usuca adezivii m-am hotarat sa scot un arc si sa iau ceva mai solid. In final am reusit sa gasesc niste arcuri mai solide dupa estimare vreo 400 kg in plus peste cele stock.
Poze: masina desfacuta si arc stock vs arcul care urmeaza. |
Interesant proiect.
V-a urma si un exterior mai special? Bafta la tot si cat mai multe premii 'la adunat'. |
si interior si exterior :D
|
La schimbarile exterioare care's planurile??
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning