![]() |
PUTIN AJUTOR VA ROG
VREAU SA ACHIZITIONEZ UN SUZUKI JIMNY SI AS VREA SA STIU DACA AM ALES BINE . ASTEPT PARERI DE LA VOI IN LEGATURA CU ACEASTA MASINA , DE BINE DE RAU NU CONTEAZA. SI CE MOTOR SA ALEG, BENZINA SAU DIESEL??? MULTAM MULT
|
Re: PUTIN AJUTOR VA ROG
E o masina foarte reusita si apreciata de impatimitii de off-road. Ia benzina, parerea mea.
|
Si eu tot spre benzina te-as sfatuii pentru k in offroad iti trebuie putere. Banuiesc, ca pentru asta o iei pt offroad nu? k sa mergi cu ea prin oras nu prea merge.
|
eu as zice diesel ca in off-rod ai nevoie de cuplu la turatii joase
|
Nu chiar pt off road extrem , dar sunt si pescar si mai merg pe la vanatoare din cand in cand si pt oras binenteles ... o sa merg pe benzina ca am inteles ca sunt mai fiabile si mai silentioase in interior.multumesc mult si mai raman pe forum daca pot sa va ajut cu ceva oricand. multam
|
BAFTA CA CUMPARARE....
|
niste poze si detalii ... de unde l-ai luat cu cat an fabricatie etc etc dupa ce-l iei.
;) |
la Suzuki Vitara te-ai gandit?
|
Mam gandit dar mi sa pus pata pe jimny si nu cred ca o sa ma razgandesc,, si vreau si ceva an de fab intre 2002 pana la 2005 , la vanzare sa nu pierd tare mult la el, de ex am un golf 4 si in 2006 am dat pe el 9600 de euro si acum daca imi iau 6000 sai pup.
|
Ia Vitara ca nu vorbesc degeaba!Fa cum vrei dar eu ti-am dat un sfat foarte bun!Pana la urma nu se omoara lumea sa cumpere Jimny in Romania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning