![]() |
Leutzul meu 206
4 Attachment(s)
o investitie facuta vara asta, in conditiile in care nu am renuntat la mare si fetite! :wink:
|
frumoasa masinuta.. sa o stapanesti sanatos.. parca ti`am vazut masina prin barlad daca nu ma insel...
|
cat te-o costat toate astea :D si ce motorizare :?:
CA sa fie completa i-ar mai trebuie un bodykit :wink: |
Din cate stiu si sper sa nu gresesc este 1.4E 75CP Automatic.
|
frumoase stopuri! in special fata de cele de pe 307 ala din spate... modelul ala e pe toate passaturile si golfurile... scarbos!
|
Superba jucaria , sa o stapanesti sanatos , cred ca si un sunet pe masura i-ar trebui
|
Re: Leutzul meu 206
Misto masina! Dar un singur lucru de reprosat "Toyo Tires" de pe parbriz! Este naspa rau frate!!
|
Superba masina!!!Felicitari...zici ca e RC doar ca are 5 usi si motor ceva mai mic
|
super fain!!!!:):)
|
felicitari pentru masina...este facuta foarte frumos..daca vrei sa mai bagi bani in ea baga in motor si exterior [parerea mea]...
|
auzi da in interior nu ai bagat nimik?! :) vrem sa vedem si interioru :D
|
" o investitie facuta vara asta, in conditiile in care nu am renuntat la mare si fetite! "
de unde ai cumparat mane AngelEyes? |
Fratioare ma omoara eleronul ala si stopurile M-am pricopsit si eu cu un 206 si tare mandru ar fi daca ar intra si el in posesia unora.La ce pret le-ai luat si de unde?:evil: ....nu-mi zi ca asa l-ai cumparat
|
Ai amutit fratioare....sau ai vandut-o.....:evil:
|
Misto masina ... imi plac angelurile , punei si pleoape ... o sa arate bestial ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning