![]() |
CERERE : Profesionist in instalari audio (pers fizica/firma)
3 Attachment(s)
Am un Renault Laguna I phase1 - hatchback.
Recent am achizitionat un HU Alpine IVA D310 + iPod 60GB + adaptor Alpine pt iPod. Doresc sfatul/ajutorul unui membru mai priceput in vederea alegerii si instalarii celorlalte componente necesare pt un sunet de calitate si puternic.(sau \"vibrant\" macar :D ). La Laguna, din ce stiu, sunt 2 locatii mai mici pe bord la baza parbrizului, banuiesc pt tweetere. Mai sunt 2 locatii in portiere fatza + 2 \"custom\" in spate, pe panoul de deasupra portbagajului. Caut sa achizitionez ampli(s), sub si difuzoare pt un sunet cat mai corect. Ceva pe masura HU`lui...high-end. Multumesc anticipat! PS : Ajutorul se plateste! |
Pentru a fi indrumat catre un instalator precum doresti, mai intai spune-ne te rugam in ce oras locuiesti.
HU... nu este nici pe departe HighEnd... iar faptul ca are doar 2V pe iesire este destul de neplacut... Vei primi pe mp o oferta pentru un sistem Ground Zero, in cursul zilei de astazi. Pentru aceasta avem nevoie si de cunoasterea bugetului alocat pentru acest sistem. |
Eu te indrum catre Tottal...baietzii sigur te vor ajuta... vb cu saxo... au oferte de difuzoare , subwoofere, amplificatoare...pt orice , in special SQ... Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning