![]() |
Laraki Fulgura - Marocul vazut cu alti ochi
3 Attachment(s)
s-a intors lumea cu susu-n jos.Una din cele mai tari masini din lume vine nu din Germania , nici din Anglia sau Satelel Unite , ci dintr-o tara cu mai multe camile decat masini pe strazile sale prafuite - MAROC.
Deocamdata nu am gasit decat cateva aticole despre aceasta masina , dar fara caracteristici tehnice , adr voi reveni ..... cine stie mai multe mai bine , e binevenit |
DAMN ! ! !
That is the shit ! ! ! Arata demential :shock: :shock: :shock: :shock: |
intradevar este bestiala...
am gasit datele tehnice: Displacement 5.439 liter / 331.9 cu in Valvetrain 3 valves / cylinder, SOHC Fuel feed Bosch Fuel injection Aspiration Supercharger Gearbox 6 speed Sequential Drive Rear wheel drive Performance figures Power 600 bhp / 448 KW Torque 730 Nm / 538 ft lbs BHP/Liter 110 bhp / liter Power to weight ratio N/A Top Speed N/A 0-60 mph Acceleration 3.7 s |
Detaliile pentru modelul din poze:
2002 Laraki Fulgura V-12, 6000 cc Engine 6 speed sequential Transmission 529.9 Kw / 720 BHP @ 8000 RPM Zero To Sixty - 3.4 seconds Qtr Mile - 11.6 @ 126 MPH Top Speed - 205.0 mph - ce-a pus orlando e valabil pentru alt model, nu pentru cel din poze... |
hmmm
De fapt toate datele tehnice se potrivesc pozelor , deoarece eu am postat aici si modelul 2002 si modelul 2004 .... la noapte urmeaza sa mai adaug poze , ca sigur iar nu o sa pot sa dorm ....
|
arata absolut demential e super 8)
|
Arata super de tot!
Dar nu e chiar cea mai tare... :? :P |
hai sa fim seriosi,de aratat arata bine da nici in halu asta.sunt si alternative mult mai frumoase ca ferrari enzo,lambo murcielago,ford gt si dodge viper
|
depinde de pret..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning