![]() |
Haine Unicate in Tara
3 Attachment(s)
Salut,
Dupa cum am scris si in titlu post-ului VAND haine unicate in tara marca OUTLAW ... asa ceva nu o sa gasiti GARANTAT in tara decat la mine si la prietenul meu cu care am afacerea :) Eu am adus 150 de bucati per total din toate modelele cam 30 maxim din fiecare model ... asa ca sansele sa te intalnesti cu cineva pe strada cu asa ceva ... sunt mici. 1. Sapca Outlaw Imprimeu -K1- One Size Fits All Pret 25 lei |
2 Attachment(s)
2. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw- Culoare ECRU Marimea : M . L . XL Pret : 100 lei
|
2 Attachment(s)
3. Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 90 lei
|
3 Attachment(s)
4. Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw Street Fame - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 90 lei
|
2 Attachment(s)
5. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : M , L , XL Pret 100 lei
|
2 Attachment(s)
6. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : Black Marimea : M , L , XL Pret 100 lei
|
3 Attachment(s)
7. Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw - Culoare : Black Marimea : M , L , XL Pret 100 lei
|
2 Attachment(s)
8. Bluza Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : Navy Marimea : M , L , Xl Pret 60 lei
|
2 Attachment(s)
9. Bluza Outlaw Imprimeu - Outlaw Street Fame - Culoare : Navy Marimea : M , L , Xl Pret 60 lei
|
Nimeni!? Nimic!? :D
|
S-a dat azi :
1 * Sapca Outlaw Imprimeu -K1- One Size Fits All 1 * Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw - Culoare : Black Marimea : XL 2 * Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : Black Marimea : L 1 * Zip Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : Black Marimea : XL 1 * Hoody Outlaw Imprimeu - K1 - Culoare : ECRU Marimea : XL Cine este interesat maine la ora 10 pe PRO TV ( daca nu ma insel ) o sa-i vedeti pe cei de la Trupa K1 purtand hanoracele Outlaw . In curand s-ar putea sa-i vedeti si pe cei de la Simplu cu asa ceva Cei care au cumparat de la mine sunt rugati sa posteze aici un feedback :) referitor la calitatea lor :) si ce mai vreti voi :) |
S-a dat azi :
1 * Sapca Outlaw Imprimeu -K1- One Size Fits All 1 * Zip Hoody Outlaw Imprimeu - Outlaw - Culoare : Black Marimea : XL Pe negru mai am foarte putine ... cred ca mai am unul cu K1 size M atat in rest bluze si cele pe culoare ECRU S-a uitat careva la ProTv ? :D |
:arrow:
|
anunt inca valabil
toate modelele pe negru ( la hanorace ma refer ) s-au dat ... exista sanse sa mai aduc :) |
s-a mai dat o bluza cu Outlaw Street Fame marimea L ( oricum mai am daca vrea cineva :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning