![]() |
Spoilere Ursuletz
2 Attachment(s)
Salut ce parere aveti care arata mai bine pe Urs ?
|
Clar, al doilea model !
|
are cineva de vanzare asa ceva?ma refer la al 2-lea spoiler...
|
Da il am eu cum apare si la rubrica Bazar, insa e greu sa ma hotarasc ce anume ii sta mai bine la Ursuletul meu ca fiecare spoiler ce il aduci nou iti place la inceput sa ti-l probezi !
|
Mie mi se pare mult mai compact primul deci in concluzie mai frumos :D !no offence e doar o parere :wink:
|
Nici eu nu ma pot hotara si mai am variante!
|
primul spoiler, cu plasa neagra, si mai bine pusa in locul pt proiectoare
al doilea era si pt 190 modelul asta.. dar are o problema, are linia rupta la jumatate si pare rau montat... |
Re:
Quote:
|
Okay propunerea mea ca voi monta parte de jos de la primul cu partea de sus cu al doilea ce ziceti ?
|
ai matrite?
sau cum le faci? doar n-o sa cumperi 2 spoilere... |
1 Attachment(s)
Normal ma ocup de fibra de cativa anisori ! Acum mai nou mi le si vopsesc ca am dat deja o groaza de bani la vopsitori cum le modific! Apropo m-am gandit ce ar fi sa pui pe partea sus de la bara de Rieger GTS o parte jos d la un Seidl sau sa fac si niste stopuri cu LEDuri , am vazut pe un site din Suedia ceva de genu !
|
asta e un m replika foarte reusit... sper k observi ca si aripa e modificata, si ca si restul elementelor fac parte integranta cu linia spoilerului
|
re
clar primul spoiler nu pune al2lea am tot vazut pe ursi...parerea mea...daca vrei sa ai ceva ce nu este ff original pune al2lea ..insa primul este mult mai frumos
|
Stai CT 99WUW am zis sa fie parte rotunda a partii superioare de la cel de sus cu prizele de la cel de jos ! Cat despre masina prezentata trebuie sa mentionam ca e intradevar o replica de M , adica e chiar caroserie M, daca vreti am poze si cand e nevopsit , care are o replica dupa Seidl, insa eu am masina 4 usi deci ma ling pe bot nu fac caroserie M din el ! Dar masina din poza e intr-adevar foarte bine realizat a aprut luna trecuta in BMW Scene in Germania !
|
e foarte bine lucrata masina...
e profa facuta, se vede |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning