Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Si-a luat tata a4 de sute de cai putere (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/103351-luat-tata-a4-sute-cai-putere.html)

demonuu 07-01-09 10:36

Si-a luat tata a4 de sute de cai putere

are si tata A4 ultimu model...dar a dat 42000...a luat motoru cu 170 CP si dak ii activezi kitu sport are 230 de CP si e rosie mie imi place la nebunie:X:X:X...ce ziceti....se merita sa dea 10000 pe kitu de la rs4 si sa l puna p A4???

SUPAPA_Jr 07-01-09 11:30

Re: Si-a luat tata a4 de sute de cai putere

hua...ba suferinta mica...sute de mii de cai putere...si daca activeaza scuturile superluminice nu se mai stramba la impact nu? :)) kitu de rs4 nu ii da nimic la motor...presupun ca e si diesel nu?

eMH 07-01-09 12:53

Cum adica "sute de cai putere" ??
Cand zici sute...te gandesti ca minim 3 (parerea mea) !
Oricum,asa cum a spus si tovarasu' Supapa daca ii pui praguri,bara fata,bara spate...nu castigi nimic la putere !
Motorul e 2.0 diesel ???

aleks 07-01-09 14:00

demonuu (apropo, demon se articuleaza cu articolul hotarat l, anume demonul, asta asa, ca esti la scoala generala si ar trebui sa stii) eu sunt fanul tau neconditionat insa, si al masinii taticului tau, sa ma anunti te rog cand ii pune aripi ;)

bmwm5 07-01-09 14:03

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1963066)
Cum adica "sute de cai putere" ??
Cand zici sute...te gandesti ca minim 3 (parerea mea) !
Oricum,asa cum a spus si tovarasu' Supapa daca ii pui praguri,bara fata,bara spate...nu castigi nimic la putere !
Motorul e 2.0 diesel ???

daca pune pachetul RS-covorase si embleme ajunge la 300 de cai,iar pachetul sport se activeaza atunci cand din treapta a 5-a dai repede R-achetaaaaaaaaa

blazeyblaze 07-01-09 15:08

ba ia nu mai faceti misto ma de copil
demone, vezi ca masina tatalui tau are o modalitate de a ajunge la mult mai multi cai decat are, foarte simpla de altfel : dupa ce o alearga bine, sa fie incinsa, deschide repede capota si baga mana pe langa motor, unde sunt galeriile de evacuare sau serpisorii....zii sa traga cu ambele maini de serpi (E FOARTE IMPORTANT SA FIE AMBELE MAINI!!!!!) si o sa ai o supriza mirifica....succes in continuare

DTH 07-01-09 15:39

Nu va mai luati mai de copil :)) voi cum erati cand aveati 13 ani ?:))) Are tata aia...are mama aia...si tot asa ...:P

aleks 07-01-09 15:49

yesss, indeed....
save him, save him, please :lol:
intrucat bombeu zice ca pt a4 modelul nou nu exista pachet rs, ii sugerez sa puna pachet de rs6 din 96-98, se potriveste la fix am inteles, si vine la gauri.

Sasha 07-01-09 16:01

hai ca eu te ajut...ce rai sunt baietii astia cu tine:roll:
printr-un simplu sticker 4tuning o aduci la 230 CP...asa ca nu te mai chinui cu alte alea;)

bobby_gsi2 07-01-09 16:39

"Demoane", poze cu mamica ta ai?

COL_seby 07-01-09 16:45

Ce a zis BMWM5 e corect...dar daca ii pui si odorizant ajunge la 360 de cai.Si daca e rosu si ii faci cupola neagra mai castigi 40de cai.Deci 400, si daca e neagra mata o sa ai 430 :lol:

Claudia 07-01-09 16:49

Nu va mai agitati atata, nu vedeti ca asta mic nici nu mai intra pe forum? Probabil a vazut ta-su ce cercopitec a crescut si l-a calcat in picioare(-le sutelor de cai!) =))

X-Ray-Eyes 07-01-09 17:41

Cred ca tasu a incercat metoda pe care i-a dat-o Blazey ... de aia nu mai intra pe internet pramatia aia mica ...
Spune-i sa incerce altceva sa nu se mai friga : sa toarne apa inainte de a trage de serpi ca sa ii raceasca !

G0rdy 07-01-09 17:55

Quote:

Originally Posted by demonuu (Post 1962824)
are si tata A4 ultimu model...dar a dat 42000...a luat motoru cu 170 CP si dak ii activezi kitu sport are 230 de CP si e rosie mie imi place la nebunie:X:X:X...ce ziceti....se merita sa dea 10000 pe kitu de la rs4 si sa l puna p A4???

dute ma si joaca nfs vezi ca a aparut undercover-u

KAY_ 07-01-09 17:58

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1963558)
"Demoane", poze cu mamica ta ai?

Demoane, asculta l bine pe baiatu asta ca stie ce spune...... un aparat digital merge si un tel mai bun, smile for 4tuning mummy:D, manage attachaments,upload,submit post,si gata da l dracu de audi ca nu e asa important un fier

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning