![]() |
diferenta intre SDI si TDI
am si eu o problema , care e diferenta dintre SDI si TDI, daca poate sa ma ajute cineva.
|
SDI e normal aspirat (sux), TDI e turbo.
|
si presupun ca TDI e mai puternic fata de SDI
|
dap
|
se zice ca SDI ii mai fiabil mai rezistent dar nu il compari cu Tdialt zgomot (mai incet) alta putere...deci mai bine Tdi
|
SDI, nu mi-as cumpara asa ceva in veci!
pai o dacia te face varza! TDI e alta viata, scula de scula... :lol: :lol: |
ma normal ca nu compari SDI cu TDI dar cum a zis si cioli17 sunt mai fiabile si mai rezistente si basca ca un om linistit care isi ia o fabia sdi sau mai stiu eu ce cu motor sdi nu si-o ia ca sa faca curse si sa se traga cu x si y , o ia pt fiabilitate si mai ales consum pt ca au un consum de invidiat !!!
si daca ai mers cu o solenza diesel o sa vezi ca e destul de bunicel motorul si sincer acu decat sa-mi iau dacie mai bine imi iau un sdi ,un polo , golf , ibiza ,chiar asa lente cum sunt sa ma faca si o dacie :twisted: |
am mai vazut HDI si FSI(daca nu ma insel) .
astea ce mai inseamna? |
hdi la peugeot - sunt commonrail-urile
fsi la vw - injectie directa de benzina cel putin eu asa stiu |
poi un Golf 3 SDi face suta in 17,2 sec ...hmm cam cat dacia :lol:...oricum nu conteaza pt.ca nu e o masina de cox nu ? :)
daca Hdi insemana commonrail atunci cdi ce ii ? :) Fiecare firma isi alege niste initiale cum ar venii un fel de drept de autor ceva de genu asta... |
sa vad si yo dacia aia care scoate suta sub 20 sec. 8)
|
cum sa nu scoata mah dacia sub 20??????
din ce-i scris scoate chiar 13.1 |
ramane asa .
|
Re:
Quote:
sunt sisteme diferite. difera prin modul in care sunt puse injectoarele , prin modul in care sunt alimentate prin toate draciile posibile. In general fiecare firmamare investeste mult in cercetare si incearca sa vina cu alte solutii mereu. Chiar daca e injectie ... ea difera la masini in parte. Si difera la fiecare marca de masina. De aici vin denumirile diversificate. Partea cea mai draguta e ca m-am dus odata la VW sa vad si eu Golf 5. Vine unu sa imi explice laalalal si blabla si da inainte puternic cu FSI-ul. Nenea ... ia zi ce e ala? E un sistem care regleaza consumul la motor! :D |
Re:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning