![]() |
Opel Rekord E2
7 Attachment(s)
Vand opel rekord e2..din 1986.Masina in stare buna..tinichigerie refacuta,revopsita.Masina are in momentul de fata motor 2.0 pe carburator,motorul original este 2.2 care a fost refacut (dar a fiert apa din cauza termocuplei,care nu functiona,trebuie schimbat segmentul de ungere..in rest e brici,rectificat viblocheni si multe altele..)are cutie automata pe masina,dar am si o cutie manuala in 4 trepte.Masina are trapa,servo,inchidere centralizata,turometru.O scot la vanzare deoarece mai am 2 masini pe langa si nu o mai pot tine si pe asta aiurea...niste poze mai vechi..am sa-i mai fac si alte poze..Pret 1600 euro ..in pret intra o gramada de piese,ptr cine vrea mai am un rekord care intra in pret. masina are jante originale de opel..Telescoapele sunt praf pe masina...
astept intrebari... id---> madzozo16 |
Re: Opel Rekord E2
up up ....
|
up up up..
|
1500 ..euro up :| merge mv6 pe ea..sau eu stiu ce motor supersonic:D
|
up up ........
|
up....nimeni :-s ..
|
1000 euro :| ...am nevoie urgent de bani
|
1 Attachment(s)
am probat niste jante pe ea...:) arata mult prea bine..ii trebuie o suspensie..si e frumoasa ..UP
|
up :-s...n-o vrea chiar nimeni :|?
Nota Mod: ruller,te rog frumos respecta si tu regulamentul ca toti ceilalti useri.Poate mai sunt si altii care se grabesc,insa inteleg ca asta e piata acum.Poti sa o ridici si de 50ori pe zi, o masina de familie,cu rwd(familistii cu buget redus cauta un FWD["usor controlabil":lol:] si cu motor cat mai aproape de 1L or diesel),motor pe carburatie si cv.auto,in care mai trebuie bagati urgent bani (amortizoare),NU se va vinde rapid,chiar daca structura e foarte sanatoasa.Stau la vanzare fara oferte viabile,masini care au un target mult mai larg...asta e piata acum. Te rog sa NU mai ridici anuntul mai devreme de O data la interval de DOUA zile. Multumesc, |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning