![]() |
doua BMWuri 325 TD
primu : bmw 325 td an 1994
dublu climatronic geamuri electrice senzor confort oglinzi electrice abs 2 airbaguri folii llumar cu certificat rar consum : 8 % mixt statie , woofer , boxele originale + 2 boxe mari (nu retin de cat) cam atat imi vine in minte... masina f ingrijita , pozele vorbesc. NEINMATRICULATA --------------------------------------------------------------------- a doua masina : bmw 325 td an 1994 AVARIATA SPATE abs oglinzi electrice trapa electrica etc INMATRICULAT DE 1 LUNA --------------------------------------------------------------------- se poate face recarosare , sau repara usor. |
Re: DOUA BMW-URI 325 TD
9 Attachment(s)
pozele
|
Re: doua BMWuri 325 TD
Ai pm
|
up up up up!
|
cat costa primul?
|
pai as vrea schimb,cu ceva masina cu numere straine sau inmatriculata ro ...
masinile le dau amandoua ... dar daca e , fa-mi o oferta si poate discutam... |
bmw 320ia coupe 92 inmatriculat...ce diferenta oferi?[am nev de bani]
|
imi pare rau , nu imi tre cu cutie automata , cu toate ca stiu cat de frumos si cat de relaxant e , dar am eu asa un fix... :).oricum mersi de oferta
|
nu are nimeni nimic la schimb?
|
am un ford sierra 2.3 diesel din 1984 nelovit, tinut in garaj si nu are rugina plus multe alte imbunatatiri. poate merge un schimb:D
|
care e pretul?
|
sa zicem 3500 aman2 , nu le dau sub pretu asta pentru nimic .. mai bine le pastrez
@florin - nu , mersi oricum de oferta! |
inca valabil ...
|
ce sa mai , lumea prefera 316 cu consum dublu si performante mai mici ... sa nu mai vorbim de fiabilitate..
|
prima masina,cea neinmatriculata ai acte la ea?pot sa o inmatriculez pe bulgari de exemplu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning