![]() |
Votare concurs Editare Foto
21 Attachment(s)
Concursul a luat sfarsit. Urmeaza votarea.
Regulamentul este simplu: fiecare concurent va acorda un punctaj; astfel poza pe care el o considera castigatoare va fi primii 5 puncte, urmatoarea 4 puncte si tot asa, ultima poza in topul preferintelor lui va primii 1 punct. Se va spune username-ul concurentului si numarul de puncte. Nu se pot acorda doua note de 5 sau doua note de 4 etc sau nu va puteti vota pe voi... Votarea i-a sfarsit pe 20 ianuarie. Cel care va avea cele mai multe puncte va fi declarat castigator. Participantii sunt: EaGle Attachment 751450 f0cs Attachment 751451 mitza_mtb Attachment 751453 Iuli_90 Attachment 751452 Capone Street Attachment 751444 catadmx Attachment 751445 2fast4u DK Attachment 751441 3S-FE Attachment 751442 Coman_Razvan Attachment 751446 Stefan 88 Attachment 751456 TZOP Attachment 751459 roby9002 Attachment 751455 Stressjr_Speeddemon Attachment 751458 daffy duck™ Attachment 751448 Drag_Event_Addict Attachment 751449 MO'speed Attachment 751454 W35T Attachment 751460 stilostilo Attachment 751457 Zein Attachment 751461 ALX_ Attachment 751443 D0ryN Attachment 751469 |
Re: Votare concurs Editare Foto
Eagle -> 5
MO`speed -> 4 Iuli_90 -> 3 Zein ->2 2fast4u DK ->1 |
asa,here it goes
primul este f0cs - deci imi place fff mult poza,bv al doilea este Zein - arata f bine per total,impact vizual mare al treilea este 3S-FE - locul 3 pt ca este foarte mult lucrata calitativ,dar totodata prea incarcata,prea multe elemente ce nu-si au rostul. al patrulea este Eagle - nu-mi place cerul deloc,per total este oke,puteai mai mult final,but not the last, ALX - arata oke,imi place feelingul pe care ti-l ofera cand privesti poza mentiuni:daffy duck™,D0ryN Felicitari tuturor concurentilor! |
Este foarte important ca fiecare concurent sa voteze... asa ca va rog sa va exprimati voturile...
|
se va tine cont doar de voturile celorlalti concurenti ?
mc |
DOAR concurentii pot vota!!!
|
2fast4u DK - 5
f0cs - 4 daffy duck - 3 EaGle - 2 3S-FE - 1 Eu 10 pct :))) se poate ??? se poate ??? hahaha |
Zein->5
3S-FE->4 ALX_->3 Eagle->2 f0cs->1 Sa nu se creada ca votez in functie de cum am fost votat :D...dar asta este ordinea care mi'a placut...scuze daca se intelege altceva |
Credkamsaplang:(
|
Evident lui f0cs ii dau 5 (nu pentru ca e in echipa cu mine ci pentru ca-mi place poza)
4.3S-FE = foarte tare frate, ai facut ceva divers..si se vede ca stii cu ce se mananca. 3.Zein = e simpatica poza dar reflexiile de pe masina sunt prea stridente pentru cerul care l-ai pus, chiar daca ai redus luminozitatea sau/si contrastul. Si inca ceva, in dreapta unde ai taiat din cladire si padure, dadea mai bine o umbra mai deschisa la culoare :D In rest e tare ! 2.2fast4u DK 1.alx_ ps:zein ai dreptate cu greseala mea, dar am lasat-o asa ca odata facuta...asa a ramas ! :-P |
Quote:
Capone Street 5 mitza_mtb 4 Eagle 3 Stefan 88 2 daffy_duck 1 |
Cine e Stan Ovidiu?
|
Capone Street e stan ovidiu....asa este scris pe poza..
Si voturile mele 3S-FE - 5 ( super tare:) ) TZOP - 4 ALX_ - 3 Iuli90 - 2 zein - 1 |
2fast4u DK - 5
3S-FE - 4 daffy duck™ - 3 Capone Street -2 EaGle - 1 |
au, pardon, m-am uitat ce scrie pe poza, acuma vad ca nu coincide cu nick-u, era vorba despre Capone Street
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning