![]() |
R.A.D \"Nebo\"
7 Attachment(s)
Russian Auto Design lucreaza la un proiect numit Nebo.
Nebo va avea doua motorizari: una de 94 de cai putere si una de 140 de cai, nu foarte putin avand in vedere greutatea totala a masinii care va fi undeva intre 800-900kg. |
Cam aiurea design-ul... :roll:
|
designu asta e caracteristic rushilor...neinspirat..muchii unde nu-si au rostul...ciudata,etc.
|
mie imi place e chiar deosebita pacat ca se va pune pe ea motore asa de slabute mai ales cel de 90cp e o idiotenie de pret as fi interesat , mi se pare super mai ales geamurile laterale mici :))
|
Se doreste ca pretul sa fie undeva intre 12000-15000$
|
deja sunt uimit , mi se pare o bestie la super pret :) daca ar pune un motor mai mare de cel putin 200 de cp ar fi ideal ar avea multi clienti
|
cam ciudata dar totodata indraznet concept al rusilor care are si un pret bun :wink: super
|
E venita din FUTURE :) nu pe bune are un design provocator... e ceva special... insa daca avea mai multi calutzi :D
|
designul e interesant iar, daca vor folosi materiale potrivite, motorul de 140 CP va propulsa masina pana la 100km/h undeva intre 6 si 7 secunde.
|
mai inscrietzi unu pe lista: si eu vreau chestie din aia mica si nervoasa
:shock: |
da' oare ajunge la 100 km/h cu formele alea? :P
adica..e frumusica..indrazneata..dar prea patrata..+motorizare slaba..mai mai sa o confund cu o dacie :lol: |
No way!!!
Design de Dacie vs. Design-ul acestei masini.... :lol: . Arata destul de super! |
vopsea cam banala dak pot spune asa si cam putine rotunjiri...
|
Re: R.A.D \"Nebo\"
ii cam patratoasa si duce o mare lipsa de cai putere
|
Re: R.A.D \"Nebo\"
designul e facut numa din topor.. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning