Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   tricouri si stikere (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1028-tricouri-stikere.html)

Gratzian 26-04-04 16:22

tricouri si stikere

tricourile si stikerele sunt date in lucru, vor fi gata pt 1 mai

tricourile vor avea 4 sigle, 4tuning, nsl, legal racing si zeno, vor fi negre cum ati dorit, si vor costa 7 euro
unele, cum am spus, le vom suporta noi, total sau partial

aici, va rog in continuare sa va inscrieti, sa stiu exact cate sa va rezerv, si sa vi le dau sau trimit, caci la mare e posibil sa le cumpere multimea

deci, faceti lista cu tricouri si autocolante, care vreti, AICI

IS 18 BOG 26-04-04 16:31

salutare
eu ma abonez de pe acuma un tricou si nu neaparat stiker dar daca mai sunt hop si eu unul .... de venit nu vin la mare sper prin posta :P cya si bafta

MC Mate 26-04-04 18:52

Si eu ma abonez la tricou dar ti-am dat un PM si nu mi-ai raspuns ca vroiam si nick dar oricum sunt si eu pe lista.Respekt

RoSonic 26-04-04 20:22

Un tricou are cele 4 sigle sau sunt tricouri diferite cu cate una din sigle?

+ ma pun si eu pe lista la tricou.

Stuey 26-04-04 20:43

Ma inscriu si eu...dupa cum vedeti sunt din busteni...cu banii o sa o rezolvam prin posta presupun...dar...ca sa le trimiti prin posta banuiesc ca iti trebuie adresa...sa imi zici daca da...sa iti dau un personal mesage.
A..eu nu vreau sticker.....nu am carnet...si nu am ce face cu el

Hondarul 26-04-04 20:55

Normal ca vrea si Je un tricou si un sticker, numai bun de pus pe masina...

:lol: :lol: :lol:

GSi 26-04-04 20:59

Vreau si eu un tricou, dar sa fie maaaaare. Si sticker bineinteles :D.

n0namee 26-04-04 21:02

eu vreau 2 tricouri si 2 stickere ... cat de mari sunt stickerele? cum iti trimit banii? si tricourile le vreau marimea Xl si XXL

alex_maxx 26-04-04 21:15

..si eu vreau un tricou si 2 stikere...(dar stikere-le la ce pret sunt!! )

...si Gratzian dk tricourile sunt gata pana vineri seara nu poti sa le imparti in H...dk ai timp pt k la mare dk spui k o sa dai si la public o sa fie bataie (zic eu)!!

CE zici ni le dai in H vineri la Bucuresteni ??
:peace:

Gratzian 26-04-04 21:28

da, incerc sa vin in h cu ele....
vineri

n0namee 26-04-04 21:29

BAAAAAAAH si noi vrem ... poti sa le trimiti si prin posta ... ca eu nu vin nici in H si nici la mare! DA VREAU TRICOURILE SI STICKERELE! 8) 8)

Gratzian 26-04-04 21:35

ok, aunci, imi dati email la [email protected]
care vreti exact, si cu nume, adresa, telefon, etc.... cei care vreti sa le trimit prin posta....
cine ia tricou, ii dam noi gratis sticker
ai dreptate, la mare cred ca nu mai ramane nimica...
dar o sa mai fac o tura dupa mare...

alex_maxx 26-04-04 21:43

multumesc k incerci sa vi in H vineri cu ele !!...yo zic k e mai bine asa !!..ni le luam inainte sa mergem la mare ...si acolo dai la cei din x-team si cine mai e pe forum si apoi le vinzi pe celelalte !!.....eu asa zic !!...parerea mea!!

...oricum dk nu aduci in H vineri... la mare imi iau bata !! sa ma bat pt tricou :D:D :peace:

MC Mate 26-04-04 23:13

Sa ne spui si noua la ce ora sa fim in H k sa luam tricourile.Respekt

BogdanSHA 27-04-04 05:57

O sa iau si eu. Daca nu ajung vineri in H, fac ce-a facut tata...sau Alexx_Maxx :arrow: imi iau bata :wink: k nici nu stiu ce marime am...

p.s. Cu sani aveti?

All times are GMT +2. The time now is 13:09.

- Copyright 2026 4Tuning