![]() |
Hummer H3 V8 Kompressor by Geiger
14 Attachment(s)
Geiger este un tuner german ce modifica modelele americane, iar cea mai noua creatie a sa are la baza un Hummer H3 cu motor V8 de 5.3 litri. Cum versiunea standard ofera doar 300 CP si 434 Nm, tunerul german a decis sa monteze un compresor. Astfel puterea maxima a crescut pana la 423 CP si 680 Nm, iar H3-ul accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in 7 secunde si atinge o viteza maxima de 238 km/h.
De asemenea, Geiger a dotat SUV-ul american si cu un sistem performant de franare si o noua suspensie. Modificarile exterioare includ un paintjob special, un nou body kit si jante pe 22 inci incaltate cu pneuri Continental 305/40, in timp ce la interior gasim insertii de fibra de carbon. |
Re: Hummer H3 V8 Kompressor by Geiger
Hmm.. la putere e interesanta treaba, dar la aspect... Nu imi place deloc paintjob-ul asta. Cat despre "fibra de carbon" din interior... aia numai fibra de carbon nu e... mai degraba plastic ce imita fibra de carbon :D
|
urat...
|
da.. doar partea cu motoru e interesanta...in rest.. l-au facut si mai urat decat era..
|
ce au incercat ei acolo nu are o treaba cu cursele...
totul incepe de la masina aleasa si imitatia de carbon in rest nice |
Pentru prima data imi place H3-ul :) Bravo
|
nu-mi place...nu se prea potriveste matul de pe roti cu vopseaua...si motorul mi se pare prea mic...doar 400 cp?...slabut...:sad:
|
mie unu ce nu mi-au placut nici o data la masinile facute de geiger dungile alea si numere,scrisurile etc etc gen racing stile......in rest la interior e marfa,chiar misto insertiile alea si precizez,pompa de benzina va fi mult mai bucuroasa acum :D
|
eu zic ca s a implicat si liviu guta in proiect
|
nu stiu ce au vrut sa faca, cu dungile alea, dar partea cu motorul suna interesant.. in rest ramane o masina americana, butucanoasa si inutila..
|
urate combinati ... seamana cu fiat 500 by abhart
|
ciudata,rotile nota 10
|
mi-as dori sa-l conduc inainte si dupa cresterea de putere, sa vad cum se comporta un dulap cu kompressor :). pacat de exteriorul acela. e cam bataie de joc.
|
cam naspa...
|
Din punctul meu de vedere singurul Hummer plauzibil este H1, celelalte ... doar reclama este de noi ... Cat de spre V8 kompressor by geiger... are performantele unui BMW 120d, ca exemplu... doar ca va consuma de 5 ori mai mult ... ma rog, tine de prioritati si gusturi. Eu l-am picat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning