![]() |
golf v 2l 170 cai
salutare, de curand mi-am luat masinutza. A doua din vaiata mea si sunt foarte incantat. Atat de incantat incat i-am mai pus 30 cai :D, acum vreau sa ii fac un kit exterior, ceva frumos ( nu de gti ) si sincer am nevoie de ceva ajutor. Nu ma pricep foarte mult unde sa caut si site-urile pe care le-am vizitat nu mi-au dat raspunsurile ce le cautam.
va multumesc si sper sa primesc vesti de la voi. |
Re: golf v 2l 170 cai
Sa o stapanesti sanatos! Poze ceva ai ?
|
sarut mana, sa fie....inca nu i-am facut poze. Am vopsit-o de curand, mai am de pus bandourile pe stanga si apoi ii fac ceva poze. am gasit la un baiat un kit ce ma duce in 650 euro suuperb. Nu e de gti, dar aduce putin. am mici probleme acum, trebuie sa schimb un rulment ca il simt ca vibreaza, sa cumpar un burete special sa amortizeze zgomotul de motor diesel...
|
Asteptam pozele eu unul sunt curios sa vad ce a iesit :D. Bafta cu masinuta.
|
salut alex, vezi ca e mai sus masina la : "aproape gata". mai astept unele componente, dar am montat ce ma interesa :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
salutare, nu am mai scris de mult nimc. Masina a suferit cateva transformari pe care le eemplific prin cateva poze.
|
vad zi de zi aproape acest GOLF...si chiar ii frumos facut cu gust:)
|
Superb , golful .
Eu nu prea mai ajung prin Focsani cu facultatea , dar ce sa zic imi place mult ! |
cu permisiunea moderatorilor, o sa pun link catre un filmulet facut in padure la Branesti de un profesionist. Astept parerile voastre
http://************/filme/676.html |
Frumoasa masina George o vad si eu mai mereu pe langa G Market cred ca acea e daca nu ma insel
|
frumoasa tare... mereu o vad :D
|
Jipianu, lucrez la G'market si de asta am masina parcata acolo mereu...
Johnsonxxl - si eu cred ca iti vad masina mereu ca si pe a lui Jipianu :) |
sal...ce sa intamplat cu masina?am vazut-o saptamana asta fara bara de spate:cry:
|
Salutare, mi-am cumparat o fusta spate noua de RIEGER si pe care am vopsit-o de curand si inca nu ma indur sa o pun de teama gropilor. Dar sapt ce vine (cel tarziu marti) pun totul pe masina inapoi si jante si spoilere. Mi-e mila de ea si de mine sa o vad asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning