![]() |
Bugatti Veyron cromat
6 Attachment(s)
A fi sau a nu fi... cromat. Aceasta este intrebarea. Desi Bugatti Veyron este unul dintre cele mai exclusiviste modele din lume - in special datorita pretului de achizitie - proprietarul acestui exemplar a dorit si mai multa exclusivitate, astfel nu ne explicam de ce naiba a imbracat masina intr-o astfel de folie... Oare ce mai urmeaza sa vedem?
|
Re: Bugatti Veyron cromat
la ce culoare avea initial si eu as fi facut la fel....un crem ciudat.
|
Arata frumos...:D...dar nu e extraordinara....sa fim seriosi...
|
Este ceva deosebit,iesit din tiparele zilnice8)
|
este... orbitor... :lol:
|
Daca lui ii place .. sa fie sanatos! Nu mai e nevoie sa ne uitam la nr. de inmatriculare.. sa traiasca arabii!
Si mie imi place, pentru ca nu este un crom 'tipator' ca sa zic asa.. arata bine! |
mai urmeaza sa-l vedem pe gutza in chilotzi tanga si le-am vazut pe toate :))
|
mmmm nu ma pronunt ;)
|
superba .... oare ce fel se vede la 350 - 400 km/h ... o mare oglinda... ? :rolleyes2
|
Quote:
|
e extraordinara!
|
am votat kitsch dar m-as sui la volan :lol:
|
mie nu mi se pare Extraordinara asa cum s-a votat de majoritatea.... oricum este reusita masina....... dar mai bine o vopsea asa decat sa ii puna folie....
|
din cate stiu eu culoarea asta e interzisa(datorita calitatilor reflectorizante).....acum dak stie cnv mai bn sa ma corecteze....oricum arata tare
|
destul de tare dar oare se gaseste si la noi folie din asta ???? ca mar bate un gand :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning