![]() |
Silencer pt toba intermediara
Salut baieti. Am si eu o intrebare: Caut un sistem care sa fie pus in locul tobei intermediare si prin care sa pot sa amortizez sunetul evacuarii dar sa pot sa il si dezactivez. Spre exemplu cand vad politia sa activez amortizorul ala. Aveti idee daca gasesc asa ceva. Probabil multi din voi stiu cum se aude kadettul LLZ si am probleme cu politia din cauza zgomotului. Multumesc anticipat. Bafta multa
|
Re: Silencer pt toba intermediara
eu cred ca la tine zgomotul e facut de finala...mai putin de intermediara..faza mai naspa ca aia a ta e cu 2 iesiri...si nu prea am vazut silencer pt ele...
singura solutie care cred eu...schimbi toba.. |
as cred si eu.....schimbarea esapamentului....ti-am vazut masina live si e cum a scus claude307....mult succes...
|
e f bun sfatul vostru. faza e ca eu nu am deloc toba intermediara iar daca as schimbao pe cea finala trebuie sa schimb si fusta masinii. ca tobele alea pe capat sunt ridicate in sus. :( cineva imi spusese cum se numeste sistemul asta care activeaza si dezactiveaza toba intermediara dar am uitat. Pt toba finala am gasit Silencer dar dupa cum ati spus si voi trebuie sa schimb toba :(
|
1 Attachment(s)
eu n-am auzit de sistemul asta care zici tu..si tare is curios cum functioneaza...
am pus o poza cam cum arata traseele de evacuare.. de la dreapta la stanga...primu e catalizatorul...apoi toba intermediara (asta reduce din zgomot si ti-ar fi cat de cat de folos..dar nu vad nici o metoda cum sa o anulezi..sa-i dai iar drumu..e o teava prin care trebuie neaparat sa iasa gazele..)si ultima e finala...care zic eu ca e principala vinovata pt duduiala in caz de vinzi toba zi-mi si mie :D |
Unul din modelele de la Corvette are inainte de toba intermediara cu 2 tevi. Una intra in toba intermediara iar una iese direct pe lateralul masinii si poate fi comutata din masina de o manetuta. Si asta am vazut intr-un documentar pe Discovery. Daca vand cumva toba finala vei fi primul care vei afla claude307. Mersi mult de sfaturi si bafta multa
|
Quote:
1:01, mai departe iti dai seama si singur. |
Quote:
|
iti pui tobele stock de la opel pana in spate iar inainte de toba intermediara mai faci o iesire separata la care pui un sistem ca acesta iar capatul poti sa il scoti la prag acolo sub portiera ca sa arunci putine flacari,binenteles ca trebuie sa improvizezi totul.
|
TEO gata cu NFS'u !!! :)))
|
sa iti imprumut volanul de la calculator ca eu nu ma mai joc cu el de 3 saptamani
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning