![]() |
Ferrari 599 GTB alb mat
5 Attachment(s)
Negrul mat a facut furori in randul proprietarilor de masini scumpe (si nu numai) iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Insa dupa atatea masini vopsite in negru mat, astazi e timpul pentru ceva mai special: un 599 GTB vopsit in alb mat. Oare acesta sa fie noul trend? Ramane de vazut...
|
Re: Ferrari 599 GTB alb mat
nu stiu ce sa zic.. arata bine.. dar parca caroseria nu se imbina bine... dar mai mult ca sigur e din cauza pozelor
io zic ca merge.. poate in lumina zilei arata altfel |
e superba...dar parca mai frumos negrul...
|
Prea Frumoasa ... ce nas da sa fie a mea :D ..
|
un ferrari totdeauna ar trebui sa fie rosu parerea mea am dat vot ca e doar reusita
|
frumusica da parca nu ii stilul ferrari
|
Da, culoarea este frumoasa, nu putem sa ne indoim de asta, dar parca rosu mat era mai placut pe un Ferrari. Oricum, "este frumoasa intr-adevar". Albul mat - ultima "fiţă" in 2009? :)
|
Arata ok,dar cea mai buna vopsea mata mi se pare asta, auriu mat: http://cache.gawker.com/assets/image...ld-R35-GTR.jpg
|
Si pe o masina pe masura ;)
|
e frumoasa dar parca tot rosu merge la Ferrari,parerea mea,dar tot as prefera GT-R-ul de mai sus....cea mai tare masina posibila:)
|
mie mi se pare superba...de altfel, imi place mult mai mult albul mat decat negrul mat...e o chestie de preferinte...ultimu' mi se pare ca da aspect de jucarie respectivei masini...
super culoare pentru o super masina.. |
Parerea mea sincera, este urata, nu-mi place albul ala mat de nicio culoare. Acum sa nu-mi spuneti ca "daca cineva ti-ar da masina asta alba mat ca nu ti-ar place", eu ma refer strict ca masina, nu-mi place cum o prinde deloc albul mat, preferam ceva mai lucios, un visiniu ar sta foarte frumos. ;)
|
O strica jantele rau de tot, ma intreb cum ar arata cu unele albe mat?
|
acelasi "lup" in blana noua....naravu' e neschimbat :X:X
|
modelul meu preferat:D...si parerea mea..il prinde bine albul asta si jantele negre:D frumos..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning