![]() |
Mitsubishi Eclipse
7 Attachment(s)
plusuri :
- jentile - paintjobul - body kit simpatic minusuri : - eleronul ( e cam uratzel ) - garda la sol ( luand in considerare drumurile din romania...e scuzabila :P ) - spoilerul fatza in zona grilei e urat... |
e frumoasa mai ales paint-ul e super combinatia de culori si jantele iar garda cam ar trebui putin lasata ...cam atat
|
Nu prea le am eu cu criticile, da' stickeru' ala cu NOS nu prea-si are locu' pe masina. Asta numai daca masina nu e dotata cu asa ceva, ceea ce... nu prea cred.
Si... intr-adevar, grila mergea putin mai mare si atunci se schimba aspectul partii frontale. In rest, toate bune si frumoase, incepand de la bodykit, la jante si chiar si la eleron. |
Re:
Quote:
|
Re: Mitsubishi Eclipse
foarta placuta masina. am avut placerea sa o vad live si e super...jentile merg la fix pe ea.
Bafta |
mie nu-mi place plasa aia de la masca din fata, partea inscriptionata. in rest masian e frumusica
|
I'm in love...mie oricum imi place la nebunie eclipsu simplu deci ma intelegeti
|
Arata super!
Parca trebuia coborat putin :? . |
Arata fff bine masina, jentile sunt bomba, vopseaua marfa,eleronul merge....cum zicea si gabi stickerul cu NOS nu prea isi are rostul dar per ansamplu masina e super !!!
Cu respekt !!! |
ciao all
fratilor masina e super tare jantele sunt marfa 19' ? in orice caz tari vopseaua e tare shi ea .......... excelent ma intreb la ce scor e una asha .....shi ma mai intreb dca merge asha de bine precum arata
|
1 Attachment(s)
mah..oi fi eu chior...dar jantele alea nu sunt pe 19 nici sa ma bati....oricum masina arata chiar marfa...desi nu stiu dak fuge chiar asa...nu pare a fi nici macar GSX :roll:
:arrow: uitati k e si lasata... :lol: :P |
F.frumoasa ...
culoarea e misto ... jantele merg perfect ... si apropo ... sunt pe 18 da...proprietarul este din Oradea ... cred ca ar da super bine niste lambo doors pe masinutza asta ... :wink: poze cu interiorul are cineva ? ... |
E reusita masina ... putea sa schimbe stopurile .. sa nu le lase stock
|
reushita! putea sa mai lucreze la ea dar arata destul de bine shi asha !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning