Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   STOPURI INEGRITE?? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/102439-stopuri-inegrite.html)

ralf2gether 28-12-08 21:26

STOPURI INEGRITE??

salutare oamnei buni am si eu o PrOblema am un audi a3 si vreau neaparat sa-i fac stopurile negre si NU AM NICI O IDEE CUM??
-Multi spun cu spray din autovit,altii ca se vopsesc pe exterior cu mult lac.
iar altii ca se fac pe interior?????VA ROG MULT CINE STIE SI Si_a facut si el sa-mi dea si mie un sfat ...Ms mult:o

metal-militia 28-12-08 21:44

Re: STOPURI INEGRITE??

e un spray de vopsea special de la duplicolor, in jur de 20 de lei unul

ralf2gether 28-12-08 21:45

aha ms mult....

nanutzu 29-12-08 14:17

daca gasesti si il si folosesti spune aici cum a iesit... ca vreau si eu :D

Sp1ky 30-12-08 22:08

e un sprey carel gasesti si in autovit sau la orice magazin auto se aplica pe exterior

brownshark 30-12-08 23:05

varianta cu spray e un paleativ ieftin d mag d vitan...
cine vrea o lucrare d calitate poate sa ma contacteze
nuante la alegere in limita stocului de pigmenti

nanutzu 31-12-08 06:35

da si tu niste detalii... unde te gasim??? :D da un Y!M te salut...

B-13-FFA 31-12-08 09:49

spray-ul special scoate nuanta mata. se da pe afara. daca vreti sa arate frumos mai bine bagati putin pigment de negru in lac si dati-le asa
iese beton si foarte lucios. nu uitati sa pregatiti suprafata stopului inainte de a da lacul. frecati stopul cu hartie abraziva granulatie 1000 pe urma plastic primer incolor si pe urma abia lacul cu pigment. poate fi si lac simplu doar pentru a revigora culoarea stopului. garantez calitate.

CatalinM6 31-12-08 11:17

ies foarte bine si cu spray..daca ai mana buna!
nu e mare branza!

dragos2900 31-12-08 14:30

cel mai tare tunnnnning care poti sa-l faci la masina... stopuri innegrite....:lol:

ralf2gether 31-12-08 15:28

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 1950541)
spray-ul special scoate nuanta mata. se da pe afara. daca vreti sa arate frumos mai bine bagati putin pigment de negru in lac si dati-le asa
iese beton si foarte lucios. nu uitati sa pregatiti suprafata stopului inainte de a da lacul. frecati stopul cu hartie abraziva granulatie 1000 pe urma plastic primer incolor si pe urma abia lacul cu pigment. poate fi si lac simplu doar pentru a revigora culoarea stopului. garantez calitate.

unde gasim si noi hartia aia abraziva ..si plastic primer ???ms mult

shaid-kid 31-12-08 16:37

2 Attachment(s)
frate...15lei spary-ul....si 20lei lacul....dai cu spray...si dupa ce se usuca bine..dai un strat de lac pt plastic...si iese cam asa...

Blondu_206 31-12-08 17:25

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 1951126)
frate...15lei spary-ul....si 20lei lacul....dai cu spray...si dupa ce se usuca bine..dai un strat de lac pt plastic...si iese cam asa...

ai dat si cu lac pentru ca mie mi se par un pic mate stopurile !!! nu te supara e doar o observatie !! as mi se par mie !!! mai incearca sa mai dai o mana de lac !!!

shaid-kid 31-12-08 17:58

pozele sunt slab calitative...am dat 2 straturi de lac.. in realitate arata mult mai bine. mai incerc niste pozele in zilele urmtoare.. :)

metal-militia 01-01-09 06:08

trebuie sa stii cum sa dai cu sprayul ala...se da de la deparatre in straturi subtiri (ca sa nu curga) si multe si iese foarte lucios...

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning