![]() |
STOPURI INEGRITE??
salutare oamnei buni am si eu o PrOblema am un audi a3 si vreau neaparat sa-i fac stopurile negre si NU AM NICI O IDEE CUM??
-Multi spun cu spray din autovit,altii ca se vopsesc pe exterior cu mult lac. iar altii ca se fac pe interior?????VA ROG MULT CINE STIE SI Si_a facut si el sa-mi dea si mie un sfat ...Ms mult:o |
Re: STOPURI INEGRITE??
e un spray de vopsea special de la duplicolor, in jur de 20 de lei unul
|
aha ms mult....
|
daca gasesti si il si folosesti spune aici cum a iesit... ca vreau si eu :D
|
e un sprey carel gasesti si in autovit sau la orice magazin auto se aplica pe exterior
|
varianta cu spray e un paleativ ieftin d mag d vitan...
cine vrea o lucrare d calitate poate sa ma contacteze nuante la alegere in limita stocului de pigmenti |
da si tu niste detalii... unde te gasim??? :D da un Y!M te salut...
|
spray-ul special scoate nuanta mata. se da pe afara. daca vreti sa arate frumos mai bine bagati putin pigment de negru in lac si dati-le asa
iese beton si foarte lucios. nu uitati sa pregatiti suprafata stopului inainte de a da lacul. frecati stopul cu hartie abraziva granulatie 1000 pe urma plastic primer incolor si pe urma abia lacul cu pigment. poate fi si lac simplu doar pentru a revigora culoarea stopului. garantez calitate. |
ies foarte bine si cu spray..daca ai mana buna!
nu e mare branza! |
cel mai tare tunnnnning care poti sa-l faci la masina... stopuri innegrite....:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frate...15lei spary-ul....si 20lei lacul....dai cu spray...si dupa ce se usuca bine..dai un strat de lac pt plastic...si iese cam asa...
|
Quote:
|
pozele sunt slab calitative...am dat 2 straturi de lac.. in realitate arata mult mai bine. mai incerc niste pozele in zilele urmtoare.. :)
|
trebuie sa stii cum sa dai cu sprayul ala...se da de la deparatre in straturi subtiri (ca sa nu curga) si multe si iese foarte lucios...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning