![]() |
Xtreme Club Emotion
Aici se vor da informatii in legatura cu clubul, ii rog pe cei din alte cluburi sa se abtina...;)..
|
Informatii club!
Este un club nou...atentie!...nu are deocamdata masini preparate pentru curse...se vrea a fi un club al \"prietenilor\", bazat pe placerile comune si anume masinile, calatoriile...s.a. In primul rand s a vrut ca acest club sa reuneasca doar posesorii de autombile marca Seat. Dar pentru ca au existat solicitari - clubul a fost extins spre toti cei care au dorit sa faca parte din el.
Nu ne bazam pe chestii gen tuning...ci mai mult pe gasca si prietenie. Desi incetul cu incetul cativa dintre membrii incep in perioada urmatoare sa \"lucreze\" la masini. Clubul este unul foarte nou - s a nascut in luna octombrie. Avem un site de prezentare iar membrii sai sunt din Bucuresti si Constanta.Ne vom inscrie la curse legale...desi unii dintre noi au o experienta si pt cele \"nocturne\". Nu cautam membrii de figuratie ci doar pe cei care inteleg ce inseamna cu adevarat prietenia, pasiunea pentru masini si unitatea de grup. |
X-Team Constanta Va Ureaza Succes In Ceea Ce Vreti Sa Faceti !!!
Aveti grija ca nu e chiar usor. :) |
Re:
Quote:
|
FullSpeed Racing Club Constanta
Si noi va uram mult succes si sa va vedem cat mai multi ...numai bine tuturor 8)
|
Mesaj catre presedintele xtreme
Nu am apucat sa citesc ce ai scris pe \"Constanta\" pt ca a sters Gabi, dar banuiesc ca imi era adresat mie...sper ca nu ai zis ceva lipsit de bun simt.
FAza cu club de prieteni nu iti era dresata chiar daca esti in situatia asta, dar nu uita....la fel este si .....MR. Deci...nu era o aluzie, daca vreau sa zic ceva o fac si nu pe ocolite, banuiesc ca ai observat ca am stat de o parte de discutiile astea cu sigla pana acum si daca am spus ceva nu am mancat rahat. Ce ti-am scris tie o sa pun si pe un topic pe Constanta pt a nu se interpreta gresit. Daca consideri ca am gresit cu ceva poti sa scrii pe forum sau sa imi dai un mesja. Salut. |
Re: Mesaj catre presedintele xtreme
Quote:
ce a fost a fost...ce-o sa fie...o sa fie ... le uram succes baietilor (si fetelor daca exista) din X-team in continuare ! noi ramanem la ce am fost ;) |
Intre timp s-a lamurit situatia. 8)
|
acum am fost si eu informat pe messenger ;)
|
Re:
Quote:
adik ? |
Re:
Quote:
|
Felicitari noului club...in ciuda problemelor cu sigla
Si sper sa realizati multe 8) |
Re:
Quote:
Sa fie intr-un ceas bun ! |
Succes si sa ne intalnim la dungi :))
|
ATATA TIMP CAT SUNT LEGALE ;) NE VEDEM LA ELE ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2025 4Tuning