![]() |
Intrebare despre injectoare
1 Attachment(s)
salut o intrebare in legatura cu injectoarele ,eu am o mazda cu motor de 1,6 16 valve 110 cai ,si as vrea sa schimb rampa de injectie si injectoarele cu unele de la un motor de 1,8 16 v sunt la fel estetic spun dar la debit difera nu???treaba e ca daca le schimb mai trebuie sa mai umblu si pe la altceva??e posibil sa mi deregleze ceva vreun senzor sau vacumuri .ar urca mai bine in ture daca schimb injectoarele sa r simti vreo diferenta fata de ale lui ,intrebari de incepator :lol::lol:
|
Re: Intrebare despre injectoare
lasa cel orig, o sa fie mai lenes si consuma mai mult daca schimbi
|
nu mar interesa faptul ca consuma mai mai mult ,dar daca schimb e mai sprintena in turatii sau cum ,s ar vedea ceva ,sau spuneti mi voi ce as putea sa fac lucruri din astea mai minore ca sa o fac sa mi urce mai repede in turatii ca e prea lenesa
|
motorul aia tine mult si merge foarte bine, lasa asa sau schimba masina...
Cu mai multa benzina nu o sa mearga mai bine, ca sa mearga mai bine trebue sa intra mai multa aer, dar fara compresor sau turbo nu prea ai cum. |
Quote:
|
ok am inteles cum sta treaba multam
|
Ca sa iti urce mai repede in ture....sunt alte lucruri pe care le poti face.....de exemplu sa reduci din greutatea vibrochenului...volantei....sa ii umblii la admisie(sa intre o masa mai mare de aer) si dupa sa schimbi injectoarele si rail`u
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning