Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Detectoare de radar (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/10231-detectoare-radar.html)

Psycho 26-11-05 09:46

Detectoare de radar

Ok .. am facut topicu`l pentru k vreau sa aud si de la voi ... care este cel ami bun detector .. de radar ... vreaus a imi achizitionez unu ... si am de ales intre whistler .. cobra .. bel ... si nu shtiu ce sa aleg ...

ma intereseaza raportul pretz / calitate ..

ce avetzi voi ... ce vreti sa va cumparatzi ... sa zicem un detector de radar pana in 5 milioane m`ar interesa .. !?

Mustang 26-11-05 10:27

din ce am inteles whistleru' e cel mai cautat...singura chestie care n-o stiu...e pretul
:D

Psycho 26-11-05 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
din ce am inteles whistleru' e cel mai cautat...singura chestie care n-o stiu...e pretul
:D

si cobra sunt bune .. si bel`u sunt bune .. tocmai d`aia am intrebat ... poate shtie cineva mai bine ... si ma / ne poate lamurii

Swat-Cat 26-11-05 12:07

atentia mare la MADE IN CHINA...... doare rau.... o sa sune non stop la alarme false...

ERY 26-11-05 18:54

Treaba e simpla...trebuie sa il probezi inainte sa ilcumperi.Cam toate detectoarele \"vad\" radaru...important e de a ce distanta...si sa nude erori :wink:

orlando 26-11-05 19:25

1 Attachment(s)
pe mashina mea de acasa am whisler dinacela care este ascuns...este destul de bun...de la 1.7 km miroase radaru deci ai timp sa franezi si nu prea da erori cum da cobra...stiu de cobra ca si de ala am avut dar asta e net superior fatza de cobra intradevar este mai mult dar este mai bun!
l-am luat de la falcon :wink:
P.S:este ca cel din poza :wink:

steaua23 26-11-05 23:26

eu am unul cordless ... super cat YUPITERU, dar pot sa zic ca imi suna in continuu :(
nici nu-mi mai trebuie casetofon cand am antiradaru ala :lol:

needBrain 26-11-05 23:45

cataline
io-ti recomand radioshack....e bun

shadowro 27-11-05 10:52

mie pe avensis mi-au montat baietii din fabrica , optional chipurile , detector radar whisler. senzorul e in bara din fata iar aparatul este asezat inteligent intr-un mic torpedou langa schimbator ca sa il poti inchide oricand. pana acum m-a salvat de f multe amenzi, dar prinde si usile su celula fotopolimeric; in schimba radarul il prinde de la o distanta ffff mare , chiar si cu obstacole.
Tin minte ca mergeam printr-un sat si erau multe curbe .... nici nu intrasem in contact vizual cu gaboru' ca a si inceput sa tipe mititelu' :)
nu am o marca preferata de detector de radar , important e sa ishi faca treaba. :)

ps : a costat in jur de 300 euro

hyper 27-02-06 23:37

Detectoare , detectoare .. Marca noua pe piata !

1 Attachment(s)
Salutare,

Din ce am mai citit pe acest forum am vazut ca \"o mai calca lumea (pedala)\" :)

Stiu ca mai exista modele asemanatoare pe piata, dar astept pareri de la voi si despre aceste modele. Avem nevoie de TESTERI !

Dupa ce am testat cele 2 modele disponibile pentru Europa ale firmei MARUHAMA - producator japonez de detectoare radar solare (sunt MADE IN JAPAN) am fost extrem de multumit de rezultate si am decis sa le aduc in Romania sa le testeze si sa se bucure si altii de ele. Ceva fotografii si specificatii tehnice pe situl
Modelul pentru cei care au \"talpa grea\" este W-8889, pe care pot sa-l ofer spre test oricarui membru inregistrat al acestui forum.

Din teste au reiesit urmatoarele performante (zic eu) :
- linie dreapta : 2,8 km; record : 5,4 km (si Vento era in mers!)
- curba : 90 grade - 500m; 120 grade : 900 m (prin reflexie)
Testele au fost efectuate pe soseaua Bucuresti - Targoviste. Am si vreo 2 fimulete realizate (din pacate si deocamdata) cu telefonul mobil in conditii vitrege, care vor fi disponibile pe site.

Din observatiile mele :
1. NICI O ALARMA FALSA,
2. sunetul de beep nu prea imi place (recunosc), dar isi face treaba - adica il auzi chiar daca mergi cu muzica in blana

Bezile detectabile : K, new-K, X si Ku. Cred ca este primul detector solar de pe piata romaneasca ce are mai mult de 2 benzi

Va sosi in curand pentru teste un model nou, W-9000 LS care are : K, new-K, Ka, Ku, X si Laser ! Va voi tine la curent.

Va astept pe la Showroom sa imi aratati ultima amenda de viteza si sa vedem cum rezolvam problemele astea. Sper sa nu veniti pe jos :)

Ciprian

RoSonic 27-02-06 23:44

Te rog fara linkuri!
Si daca vrei sa vinzi, fa topic la bazar.

hyper 27-02-06 23:58

SCUZE

Imi pare rau, nu am stiut, dar invat repede. NU se mai repeta. Vreau sa vand dar nu pe forum :). Chiar imi doresc sa testeze cat mai multa lume aceste modele.

Inca o data, scuze.
Ciprian

Psycho 28-02-06 03:28

frumos .. chiar aveam nevoe de nishte detectoare testate :)

iksxl 19-07-07 17:11

Re: Detectoare de radar

recomand un Bel 995 sau un rx 65. satisfactie garantata

gabitzUU 04-08-07 10:59

Re: Detectoare de radar

Am eu maruhamma dinasta cu panou solar,si pe soarelui a detectat radaru de la 4 KM,aveam 190,a piuit o data a incetinit,a calcat iar blana si pe urma a inceput sa piuie intruna...si a lasat-o moale de tot si erau baietii cu cashcheta cu radaru pus in mers...incurcau si circulatia ca prostii ca mergeau pe banda 1 . Luati'va maruhamma gasiti pe TRAFIC GREU in buc,asa ceva

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning