![]() |
Salut Dan,
Din posesor de BMW te-ai transformat in \"amiral\" :peace: S-o stapanesti sanatos; e frumoasa foc \"barcuta\"! Din cate stiu, desi e o masina mare cu motor pe masura, consumul nu este imens. Ma insel ? :P ~ 10-11 % extraurban, 13-15 % urban, sau... ma rog, ceva de genu' asta. Am avut pe cineva in Craiova care detinea un exemplar la fel ca al tau, doar ca era negru, cu geamuri negre. Mafia scria pe el :lol: M-am crucit cand am vazut ce poate sa aiba masinuta asta in ea. Cate chestii, cat comfort. E prea tare! Cred ca dimensiunile sale mari sunt compensate de satisfactia pe care ti-o da masina atunci cand o conduci. Singura \"buba\" pe care o cunosc la masina e suspensia, pe perna de aer, care e foarte posibil sa pice (din cauza drumurilor patriei - pica ea si in America, dar in patria mama?). Se poate, totusi, inlocui cu una normala. Inca o data, felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos! Si... sincer sa fiu, detii una dintre cele mai exclusiviste masini ale membrilor 4tuning :wink: PS: in spate, poti inchiria bancheta pe post de camera de hotel; la dimensiuni difera putin (camera cu bancheta :lol:). |
ms ptr aprecieri :)
consumul e chiar pe la 16-17 :) si da , suspensia pe perna de aer o sa pice, nu stiu cand dar ma astept la ea :) o sa trec la suspensie normala pe viitor cand e sa crape asta. |
wow.......ce masina tzi-ai tras :D
so conduci sanatos.....ce diferentza simiti intre bmw si asta? :lol: p.s. cei cu 52 la age? |
salut Caline :)
ce diferenta sa simt , una imensa la confort ... comparabila si cu seria 5 E39 ca am avut si de-ala. de putere nu discutam :) e diferenta de la cer la pamant ... |
ce lungime are masina? :wink:
|
L = 5165
l = 1730 h = 1450 :P |
frumoasa foc imi plac mashinile astea mari dar am si eu o intrebare ptr. tine daca vei avea nevoie de service la cine te duci sau exista service lincoln in romania?eu din cate stiu nu exista... :roll:
|
pentru partea de service (daca va fi nevoie) voi apela la service-ul Ford Romania.
|
Salut Dane, so stapinesti sanatos :D Cu servis nu e problema deoarece Lincoln este Ford cum Infinity este Nissan, Lexus este Toyota, Audi, VW....
Masina nu este mai sofisticata ca un nou BMW 7 Series sau Mercedes 600S asa ca orice mechanic care are certificat de Mercedes, BMW, Ford, va putea sa se uite la ea si sa o repare. Nu uita ce ti-am zis in legatura cu Converter la transmisie, sa ma uit sa vad daca am o poza cand am schimbat si eu uleiu. |
Misto masina...lux...Dar nu consuma destul de mult ? :roll:
|
Felicitari pentru inlocuirea rechinului cu o balena :D
~Nautilus |
Re:
Quote:
|
scuze Gabi...nu am vazut....oricum consuma destul de mult !
|
Pentru motorul care-l are masina (4.2L) nu e deloc mult. Gandeste-te ca 16-17% poate consuma si un Oltcit, cu motor de 1.3L.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning