![]() |
[Cumpar] o roata
1 Attachment(s)
Cumpar o janta cu tot cu cauciuc...sa fie ceva de rally...ceva de genu'! Sa aiba cam 1 cm latime! :) Multumesc anticipat!
p.s. Caut pentru pus in portbagaj (rezerva)! Are locasul dar nu avea roata! :( |
Re: [CUMPAR] o roata...
Ai grija ca masinile de raliu au roata de rezerva in interiorul masinii prin regulament ;) ,nu strica originalitatea machetei .
|
Quote:
|
Quote:
|
la ce scara este macheta??cred ca s-ar putea sa fac rost de o roata..doar sa-mi zici scara
|
Este 1/18! Ti-as fi recunoscator! Multumesc mult! :)
|
am ceva pe acasa..dar nu stiu pe unde e..o caut si cand o gasesc iti fac poze sa vezi daca e buna...cum facem cu transportul?
ps:e bburago macheta? |
Este Mondo Motors! O poti vedea aici prezentata!:) Cu transportul, pui tu un colet mic si eu iti trimit banii pe transport! :) Multumesc! :)
|
ok..maine de dimineata o sa o caut prin casa..si daca o gasesc te anunt..daca o gasesc..cel mai bine o pun intr-un plic la posta romana..si o sa fie gratis :)) asta daca nu fac aia de la posta gura...
|
Nu o sa mearga cu plicul! Am mai incercat eu si nu merge! Se pierde..mai bine un colet mic!:) Astept vesti de la tine! E cu tot cu cauciuc? :???:
|
da..asa imi amintesc..si parca janta e acceasi culoare..doar ca pe cauciuc parca scrie altceva..nu ce scrie pe al tau..sa o caut maine si vdm..banuiesc ca nu te intereseaza ce sistem de prindere are daca o pui in portbagaj,nu?imi amintesc parca ca era de la un bburago care a fost distrus..si doar niste roti au scapat tefere
|
Nu ma intereseaza sistemul de prindere deloc! :) Multumesc mult de tot! :)
|
npc...acum ramne de vazut daca o voi gasi maine :))
|
am gasit pe acasa doar o roata de renault clio sport ...dar nu e aurie,e gri..are tot acelasi numar de spite..dar difera discul de frana ,care are si etriera brembo...poze in o ora..ca nu gasesc cardul de la telefon
|
Este superba daca este asa cum zici tu! :) Astept pozele! :) Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning