![]() |
Showbiz Cars....
Scott Spencer Storch este un producător de muzică hip-hop, pop, R&B, Reggaeton şi ocazional rapper. Deţine propria sa casă de īnregistrări, Storch Music Company.Scott Storch detine o colectie impresionanta de masini....de ex: Bugatti Veyron,Rolls Royce Phantom Cabrio (special ),Rolls Phantom,Ferrari Enzo,Ferrari 612,Ferrari Superamerica,Ferrari F430,Bentley GT,Maybach 62,Slr McLaren,Aston Martin DB9,Aston Martin Vanquish,Bentley Azure,Lamborghini Murcielago,......etc..
|
Re: Scott Storch cars
3 Attachment(s)
|
Re: Showbiz Cars....
4 Attachment(s)
50 CENT......Ferrari Enzo ,Ferrari 599,Ferrari F50,Ferrari F40,Maserati MC12,Rolls Phantom,Lamborghini Murcielago......Escalade...
https://www.youtube.com/watch?v=fPtUd17xtS0 enjoy |
nu imi da mie cea mai nashpa masina a lui?:D
|
GMC Yukon Denali Jay-Z Blue (editie FOARTE limitata). Top that! :D. Pe langa asta, Shawn Carter (Jay-Z) e singurul proprietar privat de Maybach Exelero.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....1/img_9353.jpg |
Merzan cu numar de TM tras īn "aoleu" prezentat anul asta la ESSEN MOTOR SHOW 2008.
E bagat īn seama......... "de nu se poate" :D A cui o fi ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Pai e bine-n CASH daca-si permite sa ciobaneasca un mertzan īn halul asta :D
|
Quote:
|
are vreo 15 pagini daca ai rabdare sa citesti: aici
|
Quote:
|
Outrageous.
5Oct chiar are MC12 ;) Singura masina despre care stiu sigur ca o are :lol: |
Quote:
50 cent nu are nicun MC12 si Scott Storch este sau era in pragul falimentului pentru ca si-a cheltuit majoritatea banilor pe care ii avea facuti din muzica (70 milioane de dolari) pe masini, case si un yacht. Revin cu linkuri sa confirm ceea ce am scris |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning