![]() |
[Cumpar] BMW E30
Nu conteaza marimea (scara), versiunea, culoarea etc. Vreau doar sa fie in stare foarte buna sau chiar noi si cat mai detaliate, nu jucarii pentru copii. Nu ma intereseaza altceva decat e30 (ursulet).Daca va intereseaza si schimburi am un Ford Mustang-Maisto 1/24 albastru,Ford Focus WRC 2006-Burago 1/32 si o motocicleta Yamaha R1-Maisto (nu stiu scara dar e cea mai mare). Astept ofertele voastre. Merci.
P.S. Daca stiti pe cineva care are de vanzare va rog sa ma indrumati, eu am tot cautat in anunturile voastre dar nu am gasit, poate mi-a scapat... |
Re: Cumpar BMW E30
sa pui si o poza cu modelul pe care il cauti
|
2 Attachment(s)
Salut, dupa cum ziceam nu caut un model anume, am hotarat sa fac colectie de e30 pentru ca sunt un mare fan, deci orice este binevenit. Atasez doua poze sa vedeti despre ce masina este vorba. Multumesc tuturor care ma pot ajuta cumva.
Craciun fericit! |
Chiar nimeni nu are macheta bmw e30? E chiar atat de rara?
0726358232/0764701005/[email protected] P.S.Are cineva e30 in colectie? Stiti pe cineva care are? |
|
Multumesc mult, dar pe acesta l-am si primit de cateva zile:D. Cred ca am asteptat o luna dupa ce am vorbit cu cei de la autoart pana cand l-au adus. Multumesc inca o data si astept sa ma mai ajutati si cu alte indrumari. Bafta.
|
Stiu ca sunt sanse minime sa gasesc dar astept oferte in continuare.
Poate se hotaraste cineva sa scoata de la "pastrare" si vrea sa il vanda. |
Re: [Cumpar] BMW E30
.........??????????
|
am io una din metal burago cred ..este cabrio alba ..nu este in cea mai buna stare ..ti`o dau gratis
|
Multumesc mult pentru oferta, ai pm.
Ar fi ceva sa am un cabrio:D p.s. daca nu erai posesor de urs inclinam sa cred ca ai confundat ursul cu pisica |
up...
|
up...
|
Nu vrea nimeni sa ma ajute? Probabil ca as fi singurul colectionar de e30.
UP............ |
astept oferte ........................
|
up...
e30 orice scara, orice marime, doar sa fie e30 mai sunt interesat si de alte modele bmw la scara 1/18 de la producatori de top (autoart, minichamps, kyosho........) orice indrumare e binevenita. multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning