![]() |
ESPERO [apare peste o saptamana!!!!]
Duminica viitoare va promit ca o sa avetzi niste poze cu un espero tunat,dar si cu putin bun gust!! modificarile sunt imense....si jentile de 17\" se aseaza beton...
[/b] |
cand e aia duminica viitoare?
|
pe 4 decembrie.... am sa pun niste poze de acum vreo 3 saptamani sa vezi in ce hal arata.... :) dezmembrat saracu!!
|
daca e vb de espero ala tunat cu 7 galeti de chit... :roll:
|
.....
1 Attachment(s)
///
|
Re: .....
Quote:
mai pune si tu si cu masina in pregatiri apoi cu ea terminata abia asteptam sa o vedem :wink: |
Re:
Quote:
|
hmm...
1 Attachment(s)
da frate espero ala cu 12 galetzi de kit ..ca de cand nu l-ai mai vazut tu...am mai adaugat cateva!!!...
|
?!
1 Attachment(s)
sper ca se vede ceva...
|
Interesanta laterala aia, foarte mult chit investit in modelarea ei!
|
5 Attachment(s)
sper ca se vede ceva...
|
:)
Quote:
|
si daca vrei sa dai jos spoileru de fata? :D
interesant oricum....prima mea masina o fost espero :D la stopuri fa ceva combinatie si nu lasa alea originale....astupa o parte si cauta altele |
1 Attachment(s)
sincer e cam rau cu spoilerele....ca e data masina la intreg...:) am incercat sa caut sa fac ceva cu stopurile dar n-am reusit nimic...m-am gandit totusi sa fac ceva si vreau sa fie iluminata toata partea de la stop care nu folosea la nimic...sa vad ce iese...
pe masina o sa fie montate arcuri sport cu amortizoare pe gaz,galerie schimbata,2 tobe powerfull,2 filtre sport ,punte spate schimbata de pe un vectra gt cu discuri +kit de franare, o sa mai fie si un chip...dar mai incolo!! pe partea de design o sa mai asteptatzi...:)_ interiorul o sa fie negru cu crem!!!inca un lucru...de la sol am doar 10 cm inaltime....rau de tot...:( |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning