![]() |
lancer evo 9 x4
9 Attachment(s)
1. original
2.3. blue macca 4.5. igerr_al 6.7. mba 8.9 radu.3 |
Re: lancer evo 9 x4
VOT IGERR_AL.
Foarte frumos, imi plac reflexiile, imi place tuningul, imi place cam tot :D Tine-o tot asa si daca ne-ai onora mai des cu prezenta la challenge-uri ar fi si mai bine. Felicitari inca odata. @mba: e bine ca are acel feeling care te face sa te simti bine. Prietenii stiu de ce :lol: @blu.macca: La perspectiva fatza ti-a cam cazut partea dreapta a masinii. In rest...se vede ca nu e printre desenele recente :) |
imi place si mba si blue macca...dar vot mba:D
|
MBA!
Si igerr are o lucrare super frumosa dar Mba are ceva mai stilat... Radu stii deja ce place si ce nu... Blu... sunt surprins :( Ochii aia si personajul sunt mai reusiti decat masina :( |
VOT: mba
|
lam votat pe igeer...
|
Argumentati voturile :P
|
mba maestru!
|
Eu am votat MBA...
Clasamentul meu ar fi: 1. MBA 2. radu.3 3. igerr_al Al lu' mba e cel mai realist...zici ca e poza...nici nu zici ca e desenat pe hartie :| A acordat foarte mare atentie detaliilor...e profesor ! |
Pai pentru eMH: al lui mba nici nu e desenat pe hartie :lol: e facut cu tableta grafica si pare asa de realist pt ca baiatu` asta de cand are tableta s-a pus pe treaba:eyebrow:
mba, dai un suc pentru vorbele frumoase pe care le-am zis mai sus la adresa ta. :lol: |
...ce e aia tableta grafica ? :|
|
scrie pe google la imagini :D io asa am facut
|
e o chestie mare cat o foaie a4 ( a mea) si are un creion si cand desenezi pe ea apare pe calculator... si desenez in photoshop ..
radu... mai vedem votez cu igerr deoarece chiar merita :) ... frumos realizat tot |
votez cu radu ..... frumos realizata mai, dar mai lucreaza putintel la detalii :D
|
las locu 2 sa zica masina...... eu leam zis pe ultimele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning