![]() |
Un tanar arestat pentru o harta de Counter-Strike
Un student chinez la liceul Fort Bend din Texas a fost arestat si fortat la urmarea unei scoli de corectie.Cand parintii au descoperit ca, acesta a facut o harta pentru Counter-Strike bazata pe harta liceului sau pentru a se juca pe ea cu prietenii lui, au ramans socati.Studentul a fost retinut pana i s-a perchezitionat casa de arme, dar nu s-au gasit arme asupra lui si nu a putut fi acuzat, iar acuma v-a absolvi la o scoala de corectie din cauza indemanarii lui prea mari.Comunitatea chinezilor din acel liceu este revoltata pe acest fapt, ei spun ca este nevinovat si ca nu a facut nimic rau.Dupa parerea mea dupa aceea harta putea sa fie un atentat terorist, adica luai frumos harta liceului respectiv de pe internet intrai in cs si te jucai pe ea ( tinand cont ca era exact dupa planul liceului ) te duceai frumos cu o bomba in liceul respectiv, si aia era KABOM !..
Ce parere aveti ? Sursa |
Re: Un tanar arestat pentru o harta de Counter-Strike
Sincer...mi se pare o aberatie care numai in SUA se putea intampla...unde hotii dau in judacata pagubitii si castiga si multe altele...cred ca e cea mai batuta in cap natie...
|
e o prostie... sincer... o aiureala mare... dar ma rog... americani...
|
Lupta impotriva terorismului mi se pare cam exagerata in cazul de fata
|
Quote:
***...o sa fac si e o harta cu fostul meu liceu...sa vad ce imi fac :lol: astept si alte pareri... |
hihihi...ce tare.
oare daca`i dau detalii desrpe ceva imi face si mie o harta? :d |
Quote:
|
Quote:
uzzi-uriile nu au distanta mare de tragere :lol: maxim 15-20 m... trag imprastiat...un Kalashnikov si ii rezolva pe toti :) dar ala era chinez...si nu prea vezi chinezi cu arme... LE:Mi s-e pare o prostie ce au facut...in curānd imi termin si eu harta 8)...fosta scoala...ca lucram 2 baieti la ea..in 4-5 zile o facem :D |
buna idee :)) Cum zicea cineva mai sus...asa ceva doar la americani se intampla...saracii au ramas panicati de atacurile teroriste...da na....la noi poti sa faci si harta BCRului roman...harta casei poporului (aia ar fi foarte tare btw) si nu ai pati nimic...nu ca e ceva rau in asta...dar zic ca e corect....
|
Quote:
|
ce prostie....pai si eu am facut harta liceului dar asa la baza....e greu de facut ,apoi la faza cu amanuntitu',cel mai mic detaliu ,alea alea....imposibil!:|
|
deci astia is paranoici.
la ei absolut orice se reduce la atac terorist. si mi se pare o absurdidate foarte mare. |
None :)) ...hai sa facem harti la toate sectii-le de politie :)) ce zici ? :)) =)) !
Tu cu kalashu eu cu 4.3`u :)) sau cu awp`u ca shtii cum le folosesc eu p`astea 2 :)) ! |
eu deja am proiect :lol::lol:
fac fosta mea scoala :sad: unde imi pierdeam eu timpul in loc sa ma duc sa fac altceva folositor ptr. mine :lol: columbia_city :lol::lol: |
Sunt curios ce acuzatie i-a dat:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning