Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Geamuriile fumurii (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/10167-geamuriile-fumurii.html)

HunTer_ctm 24-11-05 11:40

Geamuriile fumurii

nu am gasit aceast topic pe forum si m-am gandit sa-l deschis. cine stie mai multe despre geamuriile fumurii omologate este rugat sa scrie cate ceva. sau daca a mai fost acest topic v-a rog sa-mi dati linku. multumesc

BAD_MF 24-11-05 11:52

In Romania folia autorizata este LLumar adusa din SUA, si sunt service-uri autorizate care o monteaza. De exemplu in Iasi ,am montat la AGER service pe un logan si m-a costat 4 mil luneta+geamuri laterale spate. Pretul difera in functie de masina. Garantie 5 ani si autorizatie R.A.R.

CruiSeR 27-11-05 21:36

E un topic bine ales :) Geamurile fumurii sunt o problema acum... Dar daca le ai \"omologate\" ai sanse sa scapi de probleme desi legea interzice aplicarea foliilor.

RoSonic 27-11-05 21:52

N-ai cautat bine.... ia uite-te pe la TUNING pe marci -> Discutii generale... si sunt cateva topicuri pe tema asta...

Balaurr 09-12-05 19:46

sal

am vorbit cu un gabor care m-a oprit si a zis ca aia 3M este omologata RAR

Psycho 10-12-05 11:48

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"Balaurr\"
am vorbit cu un gabor care m-a oprit si a zis ca aia 3M este omologata RAR

e relativa chestia daca ai nr de cosntantza .. in bucureshti primeshti un astfel de raspuns :

la noi aici e altfel .. nu mai intereseaza cum e la voi acolo .. aici eshti pe tarlaua mea ...

eu unu am scapat cu ele ionizate :))

VN-20-BEN 18-12-05 15:04

Folie

din cate stiu eu de la Politie, folia (de culori diferite,nu antiefractie incolora) este ilegala.......dupa legile Romaniei...acum interpreteaza cine vrea cum vrea....ca shi politaii.... :!:

SMocKey21 27-12-05 20:06

eu am o cunostiinta care a dat 200.000 la gabor cu tot cu autorizatia lui.....deci prin urmare nu mi-am pus omologata,merg fara si knd mah ia negociem si cateodata ma lasa sa plec,dar mai merge o bere,bine in final le dau bani de cam vreo 4-5 butoaie de burger dar macar scap :D,incetul cu incetul devin client fidel si o sa am parte de reducere :lol: bafta

NOS 11-01-06 02:52

Din cate am inteles exista in bucuresti un centru omologat RAR care iti pune folie si iti da si o dovada la care gaborii nu au ce sa comenteze

Cosmin255 23-01-06 21:06

fratilor astea-s frectii la picior de lemn cu folia omologata....

orlando 23-01-06 21:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"obrazNICK\"
fratilor astea-s frectii la picior de lemn cu folia omologata....

exista multe masini cu folie omologata in bucuresti!deci nu e cum zici tu...se poate omologa dar daca folia este inkisa pana la negru de tot normal ca nu poate sa o omologheze dar daca este doar cu o tenta de negru nu ai probleme la omologare :wink:

RoSonic 23-01-06 22:56

Topic inchis... cum ziceam mai sus... exista topicuri in care exista deja informatii despre acest subiect... Nu trebuie decat sa cititi..

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning