![]() |
Geamuriile fumurii
nu am gasit aceast topic pe forum si m-am gandit sa-l deschis. cine stie mai multe despre geamuriile fumurii omologate este rugat sa scrie cate ceva. sau daca a mai fost acest topic v-a rog sa-mi dati linku. multumesc
|
In Romania folia autorizata este LLumar adusa din SUA, si sunt service-uri autorizate care o monteaza. De exemplu in Iasi ,am montat la AGER service pe un logan si m-a costat 4 mil luneta+geamuri laterale spate. Pretul difera in functie de masina. Garantie 5 ani si autorizatie R.A.R.
|
E un topic bine ales :) Geamurile fumurii sunt o problema acum... Dar daca le ai \"omologate\" ai sanse sa scapi de probleme desi legea interzice aplicarea foliilor.
|
N-ai cautat bine.... ia uite-te pe la TUNING pe marci -> Discutii generale... si sunt cateva topicuri pe tema asta...
|
sal
am vorbit cu un gabor care m-a oprit si a zis ca aia 3M este omologata RAR
|
Re: sal
Quote:
la noi aici e altfel .. nu mai intereseaza cum e la voi acolo .. aici eshti pe tarlaua mea ... eu unu am scapat cu ele ionizate :)) |
Folie
din cate stiu eu de la Politie, folia (de culori diferite,nu antiefractie incolora) este ilegala.......dupa legile Romaniei...acum interpreteaza cine vrea cum vrea....ca shi politaii.... :!:
|
eu am o cunostiinta care a dat 200.000 la gabor cu tot cu autorizatia lui.....deci prin urmare nu mi-am pus omologata,merg fara si knd mah ia negociem si cateodata ma lasa sa plec,dar mai merge o bere,bine in final le dau bani de cam vreo 4-5 butoaie de burger dar macar scap :D,incetul cu incetul devin client fidel si o sa am parte de reducere :lol: bafta
|
Din cate am inteles exista in bucuresti un centru omologat RAR care iti pune folie si iti da si o dovada la care gaborii nu au ce sa comenteze
|
fratilor astea-s frectii la picior de lemn cu folia omologata....
|
Re:
Quote:
|
Topic inchis... cum ziceam mai sus... exista topicuri in care exista deja informatii despre acest subiect... Nu trebuie decat sa cititi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning