Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   PROIECT OPEL OMEGA B CARAVAN (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/101573-proiect-opel-omega-caravan.html)

Andyreddd 18-12-08 21:26

PROIECT OPEL OMEGA B CARAVAN

5 Attachment(s)
:oops: Salut Am si eu un Opel Omega B Caravan 2.0 i "X20SE" mai am foarte putin pana la permis .. dar de vreo 3 ani il are tata .. le-am cumparat de la cineva care nu prea le-a ingrijit .. bine inteles knd am cumparato au aparut problemele ... articulatii distributii .. garnituri frane treburi dastea ... dupa ce am investit o multime de bani a inceput sa mearga si ea ca o masina normala ... masina are 156000 km .. si ash dorii sa incep sa o fac frumoasa :)) ... un proiect ash vrea sa incep ... va rog cu SFATURI , PARERI DESPRE MASINA DESPRE MOTOR , DESPRE CAROSERIE , TOT CE AVETI DE SPUS BUN SAU PROST DESPRE OMEGA SUNT GATA SA ASCULT TOATE SFATURILE . ma pricep si eu destul de mult la masini .. eu ma ocup cu lumini de bord .. !!! :twisted:

FastBoy 31-12-08 13:55

Re: PROIECT OPEL OMEGA B CARAVAN

salutare, inainte de toate masina arata ft bine, se vede ca e intretinuta,pacat ca e caravan,daca era berlina se preta mult mai bine la modificari dar merge si asa
acum depinde de banii pe care esti dispus sa i investesti dar poti incepe cu niste roti frumoase,gen pe 17" de preferat negre,niste arcuri+amortizoare sport sa o mai cobori putin,poate chiar si o folie neagra pe geamuri tinand cont ca masina e alba,o evacuare frumoasa,o prelungire la capota(bad boy look) etc etc etc sunt multe de facut la exterior, iar la motor ce sa ti spun,vezi k era un tip p aici pe forum,care avea un omega turbo,poti sa vb cu el

world cars 03-02-09 23:48

opelu omega B caravan are identic si varul meu cand ,am plecat din Bucruesti spre pitesti pe o portine de drum i-a dat 200km/h si ia mai dat odata cand am fost in grecia masina merge bine .Vaul meu a avut pana acum doua problema la opel 1.baia sa strambat prin Colentina si 2.radiatoru spart dar a rezolvat treburile .Masinile aceste merg impecabil .

flor1n_fr 04-02-09 00:31

bafta la modificat...am si eu omega b 2,5 tds e super...am bagat ceva bani...dar merita

Andyreddd 05-02-09 01:04

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 2035205)
opelu omega B caravan are identic si varul meu cand ,am plecat din Bucruesti spre pitesti pe o portine de drum i-a dat 200km/h si ia mai dat odata cand am fost in grecia masina merge bine .Vaul meu a avut pana acum doua problema la opel 1.baia sa strambat prin Colentina si 2.radiatoru spart dar a rezolvat treburile .Masinile aceste merg impecabil .

Da merge 200hm\h a mers tata cu ea prin germania ... el spunea ca ar mai fii mers .. dar nu se risca el prea mult :):D problema cu radiatorul am avuto si eu:)) s-a spart ... baia ink nu am probleme .. dar ma omoara rugina din coltul ushilor spate .... trebuie sa scap de ea, dar am inteles k majoritatea masinilor Omega au aceasta problema....

Andyreddd 05-02-09 01:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by flor1n_fr (Post 2035338)
bafta la modificat...am si eu omega b 2,5 tds e super...am bagat ceva bani...dar merita

Masina deocamdata sta in fatza blocului .. tatal meu nu este in tara , dar knd se intoarcce i-am spus sa se prezinte cu jante Keskin 18' :) .. folia este pe primul loc, rugina din coltul ushilor si dupa aceea o sa vad de o masca fara emblema si pleoape .!!! am 2 modele de jante ... care mi-ar place dar ash alege keskinurile !! ... :D

Andyreddd 05-02-09 01:10

5 Attachment(s)
Am gasit niste Poze super tari ..... care ma mai inspir dupa ele .... :-P

flor1n_fr 05-02-09 11:25

pleoape de faruri m-ar interesa si pe mine...daca gasesti,poate ma anunti si p mine plsz

world cars 05-02-09 20:05

Varul meu avea probleme cu rugina la usile din fata adika sub usi

blonduzzu_69 07-04-10 13:20

am si eu un omega la fel dar este berlina ... aceeashi culoare :) .... ai gasit pleoape c asi eu sunt interesat :D ...... blonduzzu_69 intra s ane mai sfatuim pe mess

blonduzzu_69 05-05-10 19:15

cine vrea pleoape de opel omega ma poate contacta pe mess blonduzzu_69

Andyreddd 16-05-11 12:34

se poate inchide ... multzumesc !!

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning