![]() |
PROIECT OPEL OMEGA B CARAVAN
5 Attachment(s)
:oops: Salut Am si eu un Opel Omega B Caravan 2.0 i "X20SE" mai am foarte putin pana la permis .. dar de vreo 3 ani il are tata .. le-am cumparat de la cineva care nu prea le-a ingrijit .. bine inteles knd am cumparato au aparut problemele ... articulatii distributii .. garnituri frane treburi dastea ... dupa ce am investit o multime de bani a inceput sa mearga si ea ca o masina normala ... masina are 156000 km .. si ash dorii sa incep sa o fac frumoasa :)) ... un proiect ash vrea sa incep ... va rog cu SFATURI , PARERI DESPRE MASINA DESPRE MOTOR , DESPRE CAROSERIE , TOT CE AVETI DE SPUS BUN SAU PROST DESPRE OMEGA SUNT GATA SA ASCULT TOATE SFATURILE . ma pricep si eu destul de mult la masini .. eu ma ocup cu lumini de bord .. !!! :twisted:
|
Re: PROIECT OPEL OMEGA B CARAVAN
salutare, inainte de toate masina arata ft bine, se vede ca e intretinuta,pacat ca e caravan,daca era berlina se preta mult mai bine la modificari dar merge si asa
acum depinde de banii pe care esti dispus sa i investesti dar poti incepe cu niste roti frumoase,gen pe 17" de preferat negre,niste arcuri+amortizoare sport sa o mai cobori putin,poate chiar si o folie neagra pe geamuri tinand cont ca masina e alba,o evacuare frumoasa,o prelungire la capota(bad boy look) etc etc etc sunt multe de facut la exterior, iar la motor ce sa ti spun,vezi k era un tip p aici pe forum,care avea un omega turbo,poti sa vb cu el |
opelu omega B caravan are identic si varul meu cand ,am plecat din Bucruesti spre pitesti pe o portine de drum i-a dat 200km/h si ia mai dat odata cand am fost in grecia masina merge bine .Vaul meu a avut pana acum doua problema la opel 1.baia sa strambat prin Colentina si 2.radiatoru spart dar a rezolvat treburile .Masinile aceste merg impecabil .
|
bafta la modificat...am si eu omega b 2,5 tds e super...am bagat ceva bani...dar merita
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am gasit niste Poze super tari ..... care ma mai inspir dupa ele .... :-P
|
pleoape de faruri m-ar interesa si pe mine...daca gasesti,poate ma anunti si p mine plsz
|
Varul meu avea probleme cu rugina la usile din fata adika sub usi
|
am si eu un omega la fel dar este berlina ... aceeashi culoare :) .... ai gasit pleoape c asi eu sunt interesat :D ...... blonduzzu_69 intra s ane mai sfatuim pe mess
|
cine vrea pleoape de opel omega ma poate contacta pe mess blonduzzu_69
|
se poate inchide ... multzumesc !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning