![]() |
Lotus Exige Cup si Exige Cup 240
4 Attachment(s)
Lotus a anuntat lansarea in lupta (pe pista evident) a modelului Exige in doua variante Cup si Cup240 gata pregatite de fugarit la curse.
Exige Cup - 189 hp, 1.8l VVTL-i - 240 km/h - 0- 100 km/h 5.2 s - 0-160 km/h 13.2 s - 77 000 € Exige Cup240 - 240 hp, tot 1.8l dar in plus - supercharger si intercooler. - 250 km/h - 0-100 km/h 4.5 s - 0-160 km/h 11.3 s - 89 000 € Sunt dotate cu: - evacuare sport - suspensii sport reglabile - sistem imbunatatit de franere - limited slip differential - stingator integrat - optional ROLLCage cu aprobare FIA. |
masini bune da cam piperat pretul..
|
Re
Are limita la 250 ?sau ...atat poate motorasul de 1.8 :)
|
hmm
unde dreaq sunt pedalele :))
|
Re: hmm
Quote:
|
Re: Lotus Exige Cup si Exige Cup 240
Quote:
|
mah da nu seamana cam tare cu un elise?oricum eu am vazut pt prima data exige-ul intr-un autoshow acu 2-3 chiar 3 ani si era tot portocaliu si la fel de mishto
|
oricum e ff buna masina, chiar imi place
da clasa pe circuit multor masini, fiindca e usoara si spintena |
zici ca un smart..
|
pedalele nu se vad ca sunt mai sus:)),semana cu elis pt ca asta este,sunt curios care e greutatea cu estinctor si rolcage..
|
pedalele sunt optionale:)
|
la asemenea masina ...vreti si pedale..cu prima ocazie
macar acceleratie sa aiba ..frana nu iti mai trebuie....si ambreaj alta data |
Quote:
eu din cate stiu aceasta masina este conceputa pentru circuit,iar cei care au conceput-o sau gandit mai mult ca sigur si la siguranta pasagerului/pasagerilor si mai mult ca sigur au ramforsat masina pentru a nu exista probleme pe care tu le ridici mai sus... |
Mda, de parca Corvette e din altceva. Si ala are de 2 ori mai multi CP.
|
are dreptate Orlando ..un-d mnai pui k ai shi rollcage optional..
|
All times are GMT +2. The time now is 17:52. |
- Copyright 2025 4Tuning