Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Marussia - Masina sport ce vine din Rusia (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/101528-marussia-masina-sport-vine-rusia.html)

boy_wonder 18-12-08 14:14

Marussia - Masina sport ce vine din Rusia

15 Attachment(s)
Marussia este una dintre primele masini sport ce vin din Rusia iar omul care sta in spatele acestui proiect este Nikolay Fomenko, actor, vedeta de televiziune si chiar pilot de curse in FIA N-GT.

Desi la o prima vedere putem spune ca avem de a face cu un supercar veritabil, lucrurile nu stau chiar asa. Marussia este un model hibrid si beneficiaza de un motor de 3.5 litri de 240 cai putere, cel mai probabil de la Renault sau Nissan. Originea componentelor electrice ale trenului de rulare este necunoscuta, insa se stie ca Marussia va fi construita in proportie de 35 % cu componente din Rusia.

Daca motorizarea este destul de slaba, dotarile sunt destul de interesante: placa de retea 4G Yota cu rata de transfer de 10 Mbps pana la o viteza de 120 km/h, Bluetooth, GPS si ecrane la interior si chiar un hard de 320 GB. Compania sustine ca Marussia va avea un pret de aproximativ 100.000 dolari.

claud1u_BDT 18-12-08 14:32

Re: Marussia - Masina sport ce vine din Rusia

prea frumoasa ..mai ales ca e rusoaica

DannyKid 18-12-08 14:32

E naspa :lol:
Din fatza parca zici ca e Reventon

Claw166 18-12-08 14:36

zici ca e de jucarie :lol:

Jok3r K10 18-12-08 14:43

Frumoasa ....da cam slabuta ....se putea si mai mult (HP)

KAZZY 18-12-08 14:44

Asa cum sunt majoritatea rusoaicelor frumoase,blonde si sexy,asa si aceasta masina este foarte reusita si placuta la vedere.Bravo rusilor ca au putut sa fabrice un astfel de exemplar destul de simpatic.Un pas inainte inseamna ceva si din partea rasaritului.Motorul lasa destul de mult de dorit,dar aspectul masinii in general estompeaza acest minus motoristic(sa zicem).Nu cred ca ar trebui sa-i criticam asa de dur(NASPA cum a zis colegul mai sus)deoarece este prima masina supersport de acest gen ce vine din Russia si in plus arata mult mai bine ca o LADA(ar trebui incurajati):lol::lol::lol:(LADA)

Ottaviano_m 18-12-08 14:47

cine a zis ca ar copia Lamborghini???nu, nu nu-i adevaraaaaaaaaaaat, se vede asemanarea nta cu toate modelele rusesti, mai ales lada samara si niva :)) Ac serios vorbind...pffff la 100 de mii de euro mai bine pun inca 30 de mii si-mi iau un R8 care ... mai are rost sa precizsz este deasupra "laptopului cu roti" sub orice aspect. Asta daca nu ma f*** Tariceanu' la inmatriculare cumva si la aia ;)

Sasha 18-12-08 14:47

cum sa-i pui ma numele "Marussia" ? =)))))))

Marius_mym89 18-12-08 15:52

e masina sau PC :lol:....seamana izbitor cu Reventon

allexutzzu 18-12-08 16:16

baby MARULAMBO :)) seamana cu lamborghini in fata...dar nu rasare! :lol:

UNLORD 18-12-08 16:32

Mie nu imi place, se vede ca e un fake.

the_one_and _only 18-12-08 16:59

Dak nu furau farurile de pe Reventon, si nu puneau un motor cu o putere de berlina medie.......insa ce tot ma chinui sa gasesc puncte slabe, toata masina e un punct slab.Next....

steffan 18-12-08 17:52

design inspirat de lambo... cam slabutza la performante... fata de ce pret are

marian_tgv 18-12-08 18:47

uite k rusii au facut-o si p'asta...noi cand? :)) ce intrebari pun si eu... :) frumoasa masina dar m-am saturat de lambo dors, culoarea galben-portocaliu si faruri "copy" :) cred k daca avea si leduri nu mai vedeam toate pozele :))

spiri14 18-12-08 19:09

masina corcitaa!! foarte multe lucruri luate din stanga din dreapta puse intr-o masina
dar pt o masina din rusia.. si hibrida.. cred ca e bine

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning