![]() |
Kleemann S50 S3
2 Attachment(s)
Kleemann S50 S3 - Mercedes S-class inzestrat cu un nou pachet aerodinamic.
- bodykit - garda la sol coborata cu 35mm - frane \"KB8 High Performance\" (discuri perforate si ventilate 380 x 34 mm fata, 345 x 32 mm spate ) - jante TS-6 (anvelope 285/30-ZR20 si 265/35-ZR20 ) - diferential KLEEMANN LSD - modificari la motor: remapare, admisie cu debit marit, evacuare complet schimbata |
oare nu pot sa primesc unu d craciun?? :lol:
|
apreciez faptul ca s-au facut modificari deja pe noul s klasse, dar doar la partea mecanica, pentru ca la partea de design... lasa de dorit. parerea mea e ca e un down-grade, nu un up-grade de imagine... stopurile arata mult mai bine in varianta originala, cu aspectul de smoked chrome... iar spoilerele... prea sporty pentru imaginea eleganta pe care o degaja forma caroseriei.
prelungirea spoilerului pe spate pare o adaugire pusa pe deasupra spoilerului original, iar spoilerul fatza are plasa in el, care se potriveste cu... cu mai nimic din restul masinii... nici macar cu spoilerul spate..., noroc macar ca are linia pragurilor, ca altfel dadea senzatia ca e de pe alta masina... am spus, e doar o parere subiectiva, nu am pretentia ca detin adevarul absolut... :wink: |
nice car....imi place. dar dak as avea o mashina din asta, nu as duce`o la o firma de tuning autohtona , aj duce`o la hamman.
|
arata ff bine..mai ales evacuarea...si prelungiriile spoilerelor si praguri.. :roll:
|
arata supeeeeeerb, orice ar face noului S tot superb ramane :D
ICE_golf4 = o duci degeaba la Hamann ca nu umbla la S klaass ;) momentan oferta este valabila ptr SL si M ..... momentan. |
Re: Kleemann S50 S3
SI S-UL STOCK E MARPHA...
BRABUS,AMG-UL,...Kleemann SUNT CLASA SUPER LUX/PERFORMANE...! ... |
S-Klasee dupa mine e o masina de lux , iar cea prezentata parca "i-au taiat picioarele" , si-a pierdut eleganta
brabus a reusit ceva mai frumos ( analizand doar exteriorul ) : https://forum.4tuning.ro/153-mercedes-tuning/13065-2006-mercedesbenz-brabus-v12-biturbo.html |
mertanu asta imi place si mie.
|
3 Attachment(s)
|
cred ca intrebarea se punea asa: De ce v`ati lua masina asta?!...si raspunsurile ar fi fost pe masura:) ,chiar? De ce? eu ptr ca mi s`a stricat Tractoru.Voi?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning