![]() |
4Tuning.ro - Old School Cars (sigla)
marius,daca le ai cu designul, creeaza mai multe variante si apoi fa un topic cu poll de votare
|
Re: Usergroup de masini retro
Sincer, nu le am..
Dar la biroul unde lucrez, avem un departament care se ocupa cu asa ceva. Voi incerca sa ma informez si sa vad daca pot beneficia de ajutorul si experienta lor. Pana atunci, daca imi permiti, invit ceilalti membri sa vina cu idei, despre cum ar trebui sa arate sigla reprezentativa a clubului. Pot fi idei sub orice forma ( schite, imagini etc. ) |
Quote:
|
Kirin, oare intra cineva aici inafara de tine, sau nu sunt persoane interesate de sigla, sau de orice alt subiect?
Intru de 3-4 ori pe zi pe site si mai vad destule persoane online, dar nimeni nu mai zice nimic. Oare sunt asa dezinteresati? Credeam ca vom reusi sa formam un club format din persoanele care apreciaza frumosul:D. Am impresia ca sunt un idealist, dar cred ca impreuna puteam demonstra ca nu suntem doar niste ciudati care cheltuie bani pe "vechituri" ci din contra, suntem cei care apreciaza frumosul. |
Quote:
|
Quote:
ramasese ultima oara ca prin primavara (iarna iese din discutie ) poate ne vedem (sa mai terminam munca la masini) locul si data exacta va fi comunicata din timp,pana atunci terminati lucrul la cazane .topicul asta e numai pt usergroup asa ca trebuie sa-l lasam asa cum e.cine vrea sa comunice cu mine vedeti ca am id-ul la profil. success ! p.s : marius,te rugasem sa vii cu niste idei de sigle |
Salut
Kirin, ai spus, daca le ai du designul. Am recunoscut ca nu le am, dar ca voi incerca sa apelez la cineva. Treaba se misca greu cand depinzi de cineva. Eu inca sper ca ma vor ajuta, dar se plang ca aceasta nu este cea mai indicata perioada din an in care sa-mi poata acorda timp. Asta e viata. Insa venisem cu rugamintea sa avem mai multe idei la care sa putem lucra, idei care sa reprezinte viziunile membrilor despre sigla reprezentativa. Doar tu ti-ai exprimat opinia, asa ca voi transmite colegilor mei doar ideea mea si a ta . |
dati cu parerea, dati cu ideea!!! ce mai adaugam,ce mai scoatem..
https://img518.imageshack.us/img518/7640/osccpm9.th.jpg |
Quote:
|
eu as fi de parere prima din stanga sus sau ultima stanga jos!
|
am luat poza de pe net si am copiat conturu' in corel dar nu am mai stat sa pictez si 4 tuningu... pe viitor o sa-l fac cum trebuie. Masinile din ambele grafici mai trebuiesc usor bibilite pe ici pe colo cand ne apropiem mai mult de o concluzie finala.. poate mai vine si altcineva cu o idee si mai modificam cate ceva
|
4Tuning.ro - Old School Cars (sigla)
prima din stanga e ff tare...
|
aduce un pic cu manta...:D
|
:D)))))...
|
adevarat e cea mai frumoasa si se potriveste la fix pt sigla