![]() |
Machetele mele - tirannaspy
5 Attachment(s)
Salutari la toata lumea!Dupa ce am analizat foarte atent aceasta latura a forumului foarte interesanta si pe placul meu dar descoperita recent asi putea spune,m-am decis sa ma alatur voua!Pasiunea pentru machete o am inca de mic,din totdeauna mi-a placut automobilestica,defapt in mare tot ce tine de chestiile cu motor(masini motoare,scutere,camioane,etc.).Asadar colectionatul machetelor reprezinta un hobby pt. mine,dar pe care nu l-am dezvoltat la masura asteptarilor.Pana acum am colectionat cateva machete la 1:57 si 1:43 si spre rusinea mea doar 4 la 1:24,si alea pe post de bibelou:)).Dar incepand de acum imi voi crea un mic "parc auto",axandu-ma in special pe masinile clasice si muscle car+hot rod.(1:24)
Si prima macheta achizitionata ce face parte din aceasta tema a colectiei este: Ford Mustang Gt concept (Convertible) producator:Maisto Seria:asemblery line pret:40 Ron Attachment 730050 Attachment 730051 Attachment 730052 Attachment 730053 Attachment 730054 p.s:Topicul nu are acelasi nume cu userul pt ca e un user provizoriu.am uitat parola la celalalt user.cu atatea parole..... |
Re: Machetele mele - tirannaspy
frumos ford-ul!
bine ai venit! lasa ca usor, usor se inmulteste colectia ;) |
bine ai venit
mai asteptam poze ai facut o introducere foarte misto bravo |
6 Attachment(s)
Ma scuzati pentru absenta posturilor mele in ultltima perioada.
Renault Alpine A110-1800S Producator:Solido Scara: 1:18 P.s:pozele sunt facute in graba! Attachment 752429 Attachment 752430 Attachment 752431 Attachment 752432 Attachment 752433 Attachment 752434 |
frumos
sE vede diferenta fata de unul bburAGO |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce stiti despre Citroen Acadiane facut de catre Solido?! Nu am gasit nimic pe google!Attachment 754166
p.s: scara 1:18 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning