![]() |
Best 10 A.R.T.A. challenge
20 Attachment(s)
Mult asteptatul rezultat ....in total 19 lucrari ....lucrarile sunt postate in ordinea calificarii .PRIMII 10 POSTATI MERG MAI DEPARTE! asa au fost alesi ,sa tinut cont si de stilul de lucru ..de impact vizual ...de cat de mult sa lucrat ...de acuratete ...de linia masinii etc.Masinile castiatoare poate au peirdut puncte la una din cerinte dar au castigat la alta mai mult .
Am scris pe fiecare poza (scuze) ca sa se stie cine a facut lucrarea , cei 10 finalisti vor primii imediat urmatoarea masina care trebuie lucrata pana pe 15 ianuarie . Sper sa nu urmeze fel si fel de posturi aiurea ...certuri sau mai stiu eu ce . SARBATORI FERICITE!!! LISTA BEST 10 P.Y.M.P Boy Ca][n Yackone Dranoel ev-do L33loo mrsika OmB* no_limits_design Horicutz |
Re: |BEST 10 A.R.T.A CHALENGE |
ma bucur ca sunt pe lista :D..... asteptam urmatoarea masina
|
oho nu ma asteptam cu asa concurenta f bine baieti :D
|
1 Attachment(s)
NEXT CAR:arrow:
|
succes!ne vedem la finish:))
|
Felicitari celor care au ajuns sa mearga mai departe ;) frumoase lucrari.
|
Felicitari celor care merg mai departe!Nu ced ca poti contesta ceva la primele lucrari jos palaria baieti!:-)
|
ce surpriza... nu ma asteptam sa fiu in primii 3 calificati...se pare ca nu mi-am iesit asa rau din mana...felicitari tuturor participantilor...bafta in continuare;)
|
Re: BEST 10 A.R.T.A. CHALLENGE
daca esti a 3-a poza nu inseamna ca esti pe locul 3 ...deci am scris numele cum miau cazut la mana ....nu am stat sa fac si ce loc isi merita masina ...pentru evitarea certurilor
Sa reamintesc ...din acesti 10 alesi .... pe 15-16 ianuarie din cei 10 vor fi castigatori 3 ..locul 1 locul 2 locul 3 ....pot sa pun pariu ca va fii o lupta mareata ... deja unii din ei au spus ca vor da ce e mai bun ...va fii ceva tare ... Spor la treaba baieti |
geniala masina :D sa ne vdm cu bine la finish , aaa si data ? pana cand tre' trimisa masina
|
Felicitari unora ! ;) bv
|
bafta la asta noua :)
|
GG all!
|
Quote:
Va urez multa bafta! |
Felicitari tuturor participantilor, frumoasa si baza pentru finala, succes!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning