![]() |
Help golf 3 motorul nu merge rotund
sal am si eu un golf 3 1,8 gt 93 serie ABS si de cand am facut inspectia tehnica motorul nu mai merge cum trebuie:cand e motorul rece motorl merge calumea adiaka nu scade sau urca turatia , dupa ce sa ancalzit ancepe sa cada turatia sa urce .am schimbat bujii,fise dar degeaba . cum o las pe liber ancepe sa tremure turatia si moare am fost si la mecanici si dadeau din umeri .daca ma luam dupa ei trebuia sa schimb toata masina .......helpppppppp plssssssssssss
|
Re: Help golf 3 motorul nu merge rotund
e motorul cu carburator 2e2? nu? exact problema asta o am si eu si nu ii dau de capat....am schimbat rotorul la capacul de delco, bujiile, filtrul de aer, si nimic....dupa cum cred eu e o problema la furtunele de vacuum dar acolo nu ma bag pt ca daca le dai peste cap, nu le mai face nici dracu inapoi....trebuie aparate si nu stiu unde gasesc pe cineva cine sa stie cum sa rezolve problema....sau, poate garnitura se sub carb e crapata si trage aer fals....si la asta m-am gandit.....fisura poate sa fie milimetrica dar motorul simte foarte usor orice surplus. parerea mea, gaseste un meserias care sa stie carburatorul pierburg 2e2 ca si pe tatal nostru si atunci cred ca o sa iti rezolvi problema. eu inca mai caut meserias.sa ma anunti daca ai reusit sa rezolvi problema si paote ma ajuti cu un sfat...merci
|
Cu aceiasi problema m-am confruntat si eu! Dar la mine era ceva mai special....tremura motorul cand era pe liber masina si cate odata cadea de tot,dar nu se oprea "mergea ca o drujba"! La mine problema sa rezolvat in felul urmator:1)am reglat avansul (pentru a nu mai tremura masina); 2)am schimbat filtrul de benzina.....
|
Quote:
|
Golf3 1.8 ABS are injectie Mono-motronic, adik injectie monopunct...nu carburator. La carburatorul Pierburg 2E2 (golf2 1.6 72CP, 1.8 85CP), verifica-ti vacumurile, si vezi daca nui prea bogat/sarac amestecul!
|
2E2 a fost si pe 1.6 72cp si 75cp si si pe 1.8 8v 85 si 90 cp....oricum vacumurile pot sa fie problema, mai mult ca sigur
|
Quote:
|
stai linistit, am facut doar o completare.....toti mai uitam uneori detalii....ce se mai aude de mk3? merge motorul? s-a rezolvat problema?
|
salut!si eu am un golf 3 1.6 d 75 cp si am cam aceeasi problema.la relanti imi tremura motorul si turatia nu e constanta iar daca mai am si ceva consumatori d genul faruri,proiectoare,dezaburire....si mai fac si ceva manevre s ajung cu directia la capat chiar s opreste nu doar k tremura motorul.pana acum nu am incercat nimic dar m-am interesat si am inteles k ar fi ceva in neregula cu clapita d la carburator:cea care tine relantiul.la mine este electrica si probabil are ceva.am inteles k nici nu ii pot regla turatia sa ii dau mai mare relantiul din calculator.daca aveti cam aceleasi simptome si ati gasit un leac ar fi bun un sfat.cu respect va salut
|
m-am uitat si la flansa de la carburator e perfecta nu prinde deloc aer , am schimbat si filtru de benzina dar degeaba , am fost la inca un mecanik kare se lauda ca e meserias si mi-a spus ca e servo frana cica e fisurata si prinde aer .am si eu o antrebare daca ar fi fisurata servo frana nu ar trebui ca si frana sa fie moalae sa nu tina bine ? la mn frana nu are nimik . datimi si mie o ideee ce sa ai mai fac aku ca m-am saturat de atatat mecanici care asi dau cu parerea uneori am idee ca stiu mecanica mai putin ca noi .daca gasiti o rezolvare va rog ajutatima si pe mn pls (id messs glf3_ionut )
|
cosmyn_vic la tine e ceva de la instalatia electrica sigur pt ca acu cateva luni un prieten de-al meu a patit asa tot cu un golf de 1,6 si era ceva de la instalatia electrica baietasul si-a pus statie + tun de bas pe masina si si-a facut instalatia singur si_a tras firul de + de la casetofon, nu de la baterie cum trebuia apoi a mers la un meserias si ia facut instalatia cum trebuia si aku nu mai are probleme ancerca si tu poate si la tn e tot asa daca ai sistem pe masina si e legat aiurea
|
Quote:
|
a si am uitat anca ceva am tobe sport Remus si cand sta la relantiii se aude asa de parca ar exploda da rateuri mia mai spus cineva ca poate sa fie sonda lamda fiecare asi da parerea dar pana aku am schimbat cam tot dar degeaba m-as uita la clapeta la acceleratie dar nu stiu care e daka ma poate ajuta cineva ?
|
Cauta manualul de reparatii golf3 din aria asta si poti afla multe chestii utile...;)
|
incearca se cureti clapeta dak tot ai incerkat atatea
s-ar putea sa dea rezultate |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning