![]() |
BMW X6 White Shark by MCCHIP
10 Attachment(s)
BMW X6 White Shark by MCCHIP
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6bcafdfd63.jpg Dupa ce luna trecuta a prezentat la Essen Motor Show un Volkswagen Scirocco modificat, tunerul german MCCHIP se reintoarce astazi cu o noua creatie: BMW X6 White Shark. Dupa cum se poate vedea si in aceste fotografii, modificarile sunt minime si includ o crestere de putere (de la 286 CP si 580 Nm la 340 CP si 660 Nm), o suspensie H&R ce coboara garda la sol cu 40/30 mm, o noua grila si jante negre pe 20 inci. Pretul? Pentru cresterea de putere va trebui sa scoateti din buzunar 849 euro, in timp ce pachetul optic (suspensie, grila si jante vopsite) costa 1266 euro. |
Re: BMW X6 White Shark by MCCHIP
Simplu si frumos :lol: dar fara acele stikere ar arata mult mai bine.Nu este modificat radical insa e frumos.
|
destul de ieftina cresterea de putere ptr o masina ca asta
|
Frumoase masini fa astia de la MCCHIP .... simple si cu gust ... nu prea incarcate sau alte porkrii...
|
la cati bani costa masina asta... io zic ca 2000 euro.. nu se mai simt.. simplu si de efect !
|
frumoasa rau masina si e si mai frumoasa de cand a ajuns pe mana lor....cel mai mult imi place imaginea " din profil"...:-P
|
Nice CAr... Cred CA e Cel Mai Reusit Tuning Care A Fost Aplicat pe un x6
|
destul de ieftin cu totul ... daca stai sa te gandesti ca e pentru un X6 ba chiar ieftin ... e ok masina dar nu mi se pare nimic deosebit ... e cat sa fie oke d.p.d.v. estetic.
|
cu bun gust, si la un pret rezonabil...
|
nimic special ... mi se pare la fel de boring ca unul stock .... nijte jante si o grila isi poate pune si romanul in spatele blocului pe o 1300 ........ si o crestere de putere poti sa faci si la noi, un chip sau ceva .... mie imi place ala de la LUMMA ... https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/98694-lumma-design-clr-650-tuning-bmw-x6/post1891745.html .... macar asta se vede ...
|
simplu si elegant...arata super :D :peace:
|
Nu are LED-uri :)):)):))) (sau nu am vazut eu)...frumos
|
simplu......o masina pt "baietusii bambulisti"....lol
|
mie imi place:lol: