Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   small car (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/101231-small-car.html)

Andrei666 15-12-08 20:19

small car

M-ar interesa o masina de oras....in maxim 5000 euro si sa fie dupa 2001 , motorul sa fie cat mai mic si sa aiba maxim 90.000 km ,eu m-am gandit la polo 1.0 mpi voi ce mi-ati recomanda?

LAZ'u 16-12-08 08:00

Re: small car

Ia-yi polo 1.0 e destul de bun crede-ma!AM avut unul da pe diesel si imi pare rau ca l-am dat!

andreiand1 16-12-08 14:50

vw lupo.....consum mic de tot, mai mic decat polo si daca ai putin noroc o prinzi cu dotari bunicele.

ionut_cluj 16-12-08 14:58

Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo, Smart, Fiat Punto, Ford Ka...ai de unde alege.

LAZ'u 21-12-08 08:43

Peugeot 206!

criss_cars 21-12-08 18:28

Mergi pe un Polo il gasesti bunicel in banii astia si cu 1-2 dotari. Bafta

FIGHET 04-01-09 18:17

opel corsa sau nissan micra... bafta

demin2609 04-01-09 21:59

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1956844)
opel corsa sau nissan micra... bafta

esti nebun? :P i-ai dat cele mai proaste obtiuni! polo e SUPER am mers cu o versiune 1,4 diesel este o masina PUR oras!

Sindrom 04-01-09 22:02

Daca tu spui ca polo e cea mai buna alegere....numai am ce sa zic.

On-topic, cat de mica sa fie, pentru ca exista cam 2 tipuri, cele mini gen c1, aygo, si cele mai maricele, gen corsa, 206

raduku 04-01-09 22:08

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 1957335)
esti nebun? :P i-ai dat cele mai proaste obtiuni! polo e SUPER am mers cu o versiune 1,4 diesel este o masina PUR oras!

Lumineaza-ne si pe noi cum e cu polo asta.Cel putin la design Micra e mult peste si nici Corsa nu e de lepadat.Am avut prilejul sa conduc toate 3 masinile si mie Micra mi-a placut cel mai mult.In plus de asta ,e japoneza.

demin2609 04-01-09 22:17

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 1957355)
...e japoneza.

nu am zis ca nu e ! insa la testele NCAP desi nu's de acord nici cu astea.. a iesit cel mai dezavantajos!

polo pt ca are, cel putin mie asa mi s-au parut, piese ieftine.

FIGHET 05-01-09 02:44

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 1957335)

de unde si pina unde ma faci nebun!!!!!!(mentalitate de prost gust)
ma cunosti de undeva baiete ?
cind iti spui o parere nu inseamna ca esti si nebun....
si de cind este polo o masina asa de buna sau mai buna ca celelalte ?
nu spun ca nu este buna dar sunt si alte optiuni la fel d e bune ca polo poate si mai bune ...

FIGHET 05-01-09 02:49

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 1957378)
nu am zis ca nu e ! insa la testele NCAP desi nu's de acord nici cu astea.. a iesit cel mai dezavantajos!

polo pt ca are, cel putin mie asa mi s-au parut, piese ieftine.

vezi ca piesele nus chiar asa ieftine la vw + ca servisul este d e tot cc....cc bani multi si timp pierdut aiurea
cea mai buna varianta de oras ramane zic eu micra

vacaroz 05-01-09 06:04

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 1957355)
Lumineaza-ne si pe noi cum e cu polo asta.Cel putin la design Micra e mult peste si nici Corsa nu e de lepadat.Am avut prilejul sa conduc toate 3 masinile si mie Micra mi-a placut cel mai mult.In plus de asta ,e japoneza.

ti`a placut ca e japoneza... la fel ca painea aia dupa vremea lui raposatul. ca design nu ai cum sa spui ca e cea mai frumoasa, din punctul meu de vedere e oribila..
ar mai fi si ford fiesta

raduku 05-01-09 09:32

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1957766)
ti`a placut ca e japoneza... la fel ca painea aia dupa vremea lui raposatul. ca design nu ai cum sa spui ca e cea mai frumoasa, din punctul meu de vedere e oribila..
ar mai fi si ford fiesta

Chestia cu designul e discutabila.Nu am spus ca e cea mai frumoasa masina din lume ,am spus ca dupa gusturile mele e foarte frumoasa.Cat despre originea ei nu are rost sa-mi bat capul cu argumente,condu o masina japoneza si dupa aia mai vorbim.Si eu am fost ca si tine,ma feream de masini japoneze ca dracu de tamaie.Pana am inceput sa conduc cate una.Si pana la urma am ajuns sa iau o masina japoneza.Si urmatoarea masina tot japoneza o sa fie.si urmatoarea,si urmatoarea la fel.Nu sunt cele mai bune masini din lume dar sunt extrem de bine facute si ofera destul de multe optionale.La mine A/C. ABS-ul,inchiderea centralizata,geamurile si oglinzile electrice sunt standard.

P.S. Si Ford Fiesta ar fi o optiune ,chiar si Lancia Ypsilon.

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning