![]() |
Battle | LKS vs Yonut21 : Peugeot 406 Coupe
3 Attachment(s)
Eu vs Yonut21 ...mashina e asta de mai jos ....votatzi care e mai reushita shi argumentatzi !!
|
ARGUMENTE LA VOTURI !!
|
Re:
Quote:
|
bah mancav-as.....voi chiar aveti probleme?1..cine simte nevoia sa comenteze o va face...cine nu.....nu....simplu....
ps:nu am votat |
skillz ...fa`tzi treaba :D
|
am votat LKS are un paint misto carbonul e mai reusit :D
sa nu te superi Yonut :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dintre alea doua cel mai tare mi`ar place sa am in garaj.....
....originalu :D no offense ..dar votez cu Yonutz fiindca mi`a placut mie mai mult :D |
Ms pentru vot hori_cutz_tuning... :drunk:
Si multumesc si celorlalti care mau votat... |
Am votat LKS... e facuta mai bine... pacat ca nu ai lasat-o mai jos si niste jenti mai mari...
|
de lasat mai jos ...n`am crezut ca e neaparata nevoie ...in privintza jentzilor ...daca le maream aratau nasol ...shi am vrut sa le pastrez ca imi place modelu` ...bafta
|
de lasat mai jos ...n`am crezut ca e neaparata nevoie ...in privintza jentzilor ...daca le maream aratau nasol ...shi am vrut sa le pastrez ca imi place modelu` ...bafta...urmeaza un battle cu 99WUW ...statzi pe aproape :D
esit : scz ca am postat de 2 ori ...e din cauza netului ...nu mai pot sa shterg msg`u ...scz din nou |
Am votat lks...imi place vinylul ala cu spider-man si vopseaua:nu imi place in schimb carbonul si eleronul.Poate ca arata mai bine daca ii trageai niste jenti mai mari... :(
La tine yonutz nu imi place cum ti-a iesit culoarea,carbonul,plasa....vezi ca farurile sunt sterse :( |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning